Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Flink og kunnskapsrik
Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen SkrevetDette er en lege som virkelig setter seg inn i pasienten sin.
Hun er veldig flink og kunnskapsrik, og jeg føler meg veldig godt ivaretatt som hennes pasient.
Bare ikke dyktig i det hele tatt
Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen SkrevetHun virker av og til oppegående og imøtekommende, av og til avvisende og irritert. Tror det kommer an på dagsformen hennes.
Hun ser til å bry seg om problemet, og virker som hun prøver å gjøre en god jobb.
Hun er bare ekstremt dårlig til det.
Hun eier ikke god nok analyseringsevne til å få et sammensatt bilde av pasienten.
Hun bruker også alt for lang tid på å sende henvisninger, og slike ting. Og de er av en ekstremt dårlig kvalitet, og som regel med faktafeil, og de får som regel heller ikke frem poenget.
Anbefaler henne ikke i det hele tatt.
Helsetorget, er til tross for ventetiden et bra sted å ha fastlege. Anbefaler helsetorget.
Ekstremt dyktig!
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetEn fantastisk lege som er punktlig og kunnskapsrik. Han ser deg som person og ønsker å hjelpe til i en hver situasjon. Hagerup er effektiv i jobben, og har alltid tid til det du måtte ønske å ta opp. Sier alltid at det bare er å ta kontakt om det skulle være noe, enten gjennom e-konsultasjon eller timebestilling. Legekontoret er ellers utrolig bra med hyggelige ansatte som skaffer time til annen lege ved "akutt sykdom". Hadde aldri byttet om jeg ikke var avhengig av å ha fastlegen min i nærheten. Vedkommende som får min plass blir nok ikke skuffet.
Skulle kanskje prøvd seg i et annet yrke?
Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen SkrevetHun tok over etter Emberland som var en helt fantastisk lege. Det var som å gå fra en 10er til en 1er. Han er varm ydmyk, omtenksom å er opptatt av at behandlingen skulle ha positive resultater. Stikk motsatt til
Ellingsen der man føler seg til bry. Det at hun har blitt lege må ha vært en status greie. Burde prøve seg ut i et annet yrke.
Profesjonell og dyktig fastlege
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHar nå hatt Kjetil som fastlege i 8 år og er strålende fornøyd med både han og hele fastlegekontoret generelt.
Kjetil er veldig imøtekommende og sympatisk.
Av de jeg kjenner som har brukt Helsetorget som fastlegekontor har alle bare hatt positive opplevelser med samtlige ansatte.
Dette er absolutt et fastlegekontor å anbefale.