Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Unni er fantastisk!
Lege: Unni Aanes SkrevetUnni er definitivt en lege som verdsetter pasienten og dens behov. Alltid hyggelig, seriøs og hjelpsom. Veldig glad for valget jeg gjorde!
Fantastisk fastlege
Lege: Christian Haugland Grøn SkrevetDet er ikke mye dilldall og snakk rundt grøten. Men han er veldig flink og grundig, kjapp med å henvise videre hvis det trengs. Er kjapt å få både legetime, fornyelse av resepter og gjør ting enkelt når man trenger oppfølging. Har virkelig omtanke for pasienten og strekker seg lengre for pasienten enn jeg forventer av en fastlege. For egen del er det litt tungvint å reise til kontoret pga flytting, men det er verdt det. Hatt han som fastlege siden 2006 og kommer ikke til å bytte.
Tidvis uinteressert
Lege: Christian Haugland Grøn SkrevetChristian er en dyktig lege på de fleste områder. Han virker faglig dyktig, men kommunikasjonen fra hans side er til tider dårlig. Han gjesper og er tydelig trøtt, og kan fort virke lite interessert i hva man som pasient måtte lure på eller ha på hjertet. Han konkluderer nok noe raskt på egenhånd og er tidvis for lite interessert i å henvise til spesialist.
Han er dog lett tilgjengelig og Helsetorget er dyktige på kommunikasjon og oppfølging, og det er sjelden lang ventetid.
Slik skal en fastlege være
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetKjetil er en lege jeg har hatt i noen år nå. Han er veldig enkel å prate med, han lytter og viser mye empati. Han følger opp på nye behandlinger langt over sin arbeidstid. Han viser også kjempe god tillit og man får virkelig delta i sin egen behandling. Han har mange pasienter og litt ventetid, men en hastetime får du på dagen om det trengs.
Veldig dyktig og effektiv
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHan lytter, forstår og hopper rett på sak. Veldig effektiv og behjelpelig, både med meg selv og andre familiemedlemmer som også har han som fastlege. Veldig hyggelig og man føler seg trygg og tatt alvorlig og seriøst.