Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Kjempedyktig; kunnskapsrik, serviceinnstilt og ydmyk
Lege: Christian Haugland Grøn SkrevetFlott lege. Er faglig dyktig, men også nysgjerrig og interessert og men lytter til deg som pasient. Kan varmt anbefale Christian
En flott lege
Lege: Marit Serine Robbestad Skeie SkrevetJeg og hele familien min har hatt Marit Skeie som fastlege i flere år (hun er den eneste jeg kan huske at jeg har hatt). Jeg er stort sett fornøyd. Hun er hyggelig, løsningsorientert og stort sett flink til å komme med løsninger som passer meg bra. Hun nøler ikke med å henvise deg videre til spesialister eller for å få sjekket opp i noe. Selv har jeg blitt henvist videre flere ganger uten noe problem. Jeg er også en som gjerne tar opp flere ting i samme time for å slippe å bestille 4-5 timer hver for seg, og dette har aldri vært er problem.
Det negative jeg kan si om henne/legekontoret er at hun til tider kan virke litt distansert og vil få ting kjapt unna (mens jeg sitter der). Det er som regel over en ukes ventetid på time, ved mindre det er akutt sykdom- da får man som regel time på dagen om man ringer tidlig om morgenen. Du må regne med å bli sittende i 15-20 min på det lengste før du får komme inn, har ofte inntrykk av at det er for mange pasienter enkelte dager. Enkelte sure/frekke resepsjonister er det, men Marit Skeie er en god lege å ha.
Den beste jeg har hatt
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetEn fantastisk lege som tar ting på alvor. Han "kaster" ikke piller eller sykemelding etter deg!! Han undersøker grundig.
Dyktig
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHan er utrolig dyktig, yter god service og har et helhetlig menneskesyn.
Fantastisk lege!
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetDette er den mest engasjerte legen jeg har vært borti. Hjelper og er effektiv. Virker oppriktig interessert! Til å anbefales!