Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Veldig dyktig lege
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHan har vært fastlegen min i mangfoldige år, og har nøstet opp i et komplisert sykdomsbilde. Han henviser videre om han er i tvil og tar seg tid til å lytte og undersøke. Kommer aldri til å bytte lege selv om det er et stykke vei fra der jeg bor.
kjempeflink lege
Lege: Marit Serine Robbestad Skeie Skrevetlytter og er veldig forståelsesfull. aldri hatt noen problemer, tvert i mot føler jeg meg alltid hørt og hun har hjulpet meg med det jeg har kommet med henne til med én gang. lite ventetid, superbra internett-løsning hvor man kan bestille resepter og nye timer.
hun er kanskje ikke den mest strålende personen i verden, men hun er profesjonell, dyktig og jeg føler meg veldig trygg med henne som fastlege.
Forferdelig å bytte fastlege fra Hagerup
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetEg flytta og måtte bytta fastlege.. Det var ein klassisk: "du veit kva du har, men ikkje kva du får" situasjon. Og seinare erfaringar gjer at eg, om mogeleg, set enda større pris på Kjetil Hagerup som lege. Han høyrer etter, han vurderer, han seier frå og han er fagleg sterk. Med andre ord: han kan bidra til å trygge i usikre situasjonar.
Det må være en bedre lege.
Lege: Marit Serine Robbestad Skeie SkrevetHun har vært min fastlege i flere år. Mangler empati og følelse. Trege til å handle på mine bekymringer. Ikke i en hast for å finne løsninger. Hun jobber ikke på fredager. Jeg beskrevet hennes handlinger til spesialist min og han sa for å lete etter en ny lege.
Den dårligste legen jeg har vært bort
Lege: Marit Serine Robbestad Skeie SkrevetKjempe passiv og lite imøtekommende.
Ikke smilende og løsningsorientert.
Mangler sosialeantenner