Helsetorget DA

Vestre Torggt. 8 5015 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA

Rolig, fattet og lyttende

Lege: Christian Haugland Grøn Skrevet

Opplever Christian som en fastlege det er lett å samarbeide med. Han har stort sett møtt mine medisinske behov og spørsmål med effektivitet og respekt. Han er ærlig på begrensningene i egen kompetanse, og henviser derfor videre dersom noe er usikkert.

I forhold til andre fastleger jeg har opplevd, er han god til å lytte: Sitter vendt mot meg, med øyekontakt og lytter mens jeg forteller. Skrivingen gjør han på slutten. Dette gjør kommunikasjonen mer effektiv, fordi vi fortere kommer til sakens kjerne, og jeg kan forlate kontoret med en følelse av å bli sett, forstått og at vi har tatt tak i det egentlige problemet gjennom samarbeid.

Alt i alt den beste fastlegen jeg har vært borti.

Kunnskapsrik og flink

Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen Skrevet

Har vært på denne fastlegelisten i flere år. Ellingsen er kunnskapsrik og lytter. Jeg føler ikke at jeg opptar unødvendig tiden hennes, men at hun har tid å høre på meg. Hun henviser eller konferer med andre når det trengs. Føler meg også trygg på å ta med ungene mine til henne. Det er nesten aldri lang ventetid på å få time, maks 3 uker, som oftes 1-2 uker.

Helsesekretærene har alltid vært veldig imøtekommende og hyggelige. Det har startet ei som ikke er helt i samme kaliber der. Kanskje hun bare trenger litt tid å bli trygg der.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen Skrevet

Hun er veldig hyggelig og flink lege,Jeg har mange helse problem hele tiden når jeg har time hun er veldig snilt,rask,noen som gjør jobben sin godt.

Veldig fornøyd

Lege: Unni Aanes Skrevet

Har kun vært hos Unni et par ganger, men mest hos han hun deler pasientlisten med.

Ser andre har vært misfornøyd med han, men jeg er veldig fornøyd. Han lytter, tar ting på alvor, bruker tid, stiller gode oppfølgningsspørsmål og er kunnskapsrik og grundig.

Norges beste fastlege?

Lege: Kjetil Hagerup Skrevet

Kjetil er varm og empatisk, og tilpasser seg behovet til pasient meget godt. Om undertegnede har dårlig tid å trenger et kort svar, får man det. Om man trenger å bli lyttet til for en lenger konsultasjon, tar han seg tid. Han jobber også langt utover arbeidstid, og ofte får man svar på både blodprøver og annet på kveldstid eller i helgen. Alt i alt anser jeg meg selv som heldig som har en så god fastlege.