Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leirvik Legekontor
Uprofesjonell og lite imøtekommende
Lege: Håvard Hakestad SkrevetDårlig oppfølging og lite interessert. Virker uinteressert og kan være uprofesjonell til tider. Følte meg ikke trodd og oversett.
Seriøs, behagelig og omsorgsfull
Lege: Dag Ståle Nystøyl SkrevetVanskelig å beskrive den enorme godviljen til denne fastlegen, og gjør det vanskelig å tenke tanken på å bytte fastlege selv etter at jeg flyttet. Behagelig, omsorgsfull og forståelsesfull. Opplevelsen av at han bruker tiden sin på deg som pasient og ikke på å haste deg ut av rommet, gjør at man opplever en profesjonalitet i måten han opptrer på. Effektiv men med respekt. Veldig fornøyd med fastlege Dag Ståle Nystøyl!
Heilt super!
Lege: Dag Ståle Nystøyl SkrevetGjekk over til Nystøyl etter Kvamme og var skeptisk til om nokon skulle klare å fylle hans sko, men Nystøyl har imponert! Ser deg som person, følgjer opp og er svært kompetent som lege. Kan anbefalast på det varmaste!
en svært hyggelig fastlege
Lege: Dag Ståle Nystøyl Skreveten triveligere fastlege skal du lete etter. Dag Ståle er faglig dyktig og meget omgjengelig. anbefales!
Topp service og tilgjengelighet.
Lege: Dag Ståle Nystøyl SkrevetTopp service og tilgjengelighet. Sentralt på Stord. Om noe akutt oppstår og en ikke har time så ordner det seg likevel. Svært fornøyd med min fastlege.