Slettebakken Legesenter

Vilhelm Bjerknesvei 21 5081 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Slettebakken Legesenter

Grei og real

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Doktor wangsholm er en god lege, han har hjulpet meg med mye siste året.
Jeg syntes han er flink til å ha fokus på det som gjelder, og timene med han virker altid greie.
Hvis det er noe jeg skal trekke på så er det at jeg av og til må vente noen dager på svar på ekonsultasjon.

Jeg vil anbefale wangsholm til alle som trenger en lege som tar deg på alvor, og som ikke er redd for å si i fra når du tar feil.

Empatisk og pålitelig

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Bare gode erfaringer etter et par år med denne legen. Lett å kommunisere med om stort og smått. Han er god til å lytte.

God

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Enkel og grei å forholde seg til.
Raske tilbakemeldinger.
Tar seg tid til å lytte og er løsningsorientert!

En god fastlege

Lege: Roger Veiby Skrevet

Dr. Veiby er en effektiv og god fastlege som tar sykdom på alvor. Han svarer raskt på e-konsultasjoner, og jeg opplever at han har oversikt over meg og min helse til tross for mange pasienter på listen sin.

Aldri noe problem å få time. Det er stort trykk på legekontoret og telefonen, men synes det er lett å få kontakt med dem via helsenorge.no.

Man får time så raskt som henvnedelsen tilsier. Er det noe akutt får man komme raskt til, ellers er det normal ventetid 2-5 dager. Litt lenger å vente rundt helligdager og ferieavvikling, men det må man regne med.

Veldig fornøyd.

Verdens beste lege

Lege: Edith Helgeland Qvale Skrevet

Tålmodig, tar seg tid og lytter til hva du har å si. Den beste legen som finnes!! En lege som virkelig kan faget sitt og er flink med mennesker!