Slettebakken Legesenter

Vilhelm Bjerknesvei 21 5081 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Slettebakken Legesenter

Grundig, empatisk og lyttende

Lege: Edith Helgeland Qvale Skrevet

Edith lytter, forstår og gir gode, realistiske råd. Hun er ærlig, gir god oppfølging og er svært empatisk i sin væremåte.

Kunnskapsrik og trygg

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Han er dyktig og kunnskapsrik. Det er lett å kommunisere med han. Jeg er trygg å ha han som fastlege.

Imøtekommende, kunnskapsrik, interessert og god lytter

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt. Imøtekommende kar som lytter uavbrutt til det man har å si og fremstår interessert og engasjert for å løse medisinske problemer. Flink til å opplyse om undersøkelser som er foretatt til tross for at de er helt fine, veldig betryggende. Kommer med gode forslag og er utrolig kunnskapsrik.

Omsorgsfull, empatisk og sympatisk

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Er fastlege for meg og mine to barn de siste par årene. Vi gikk til Volvat tidligere. Han har en utrolig fin tone med barna mine, tar seg god tid til å lytte, og er så hyggelig med dem at de kjenner seg trygge hos ham. Han er grundig og forklarer godt, og jeg kjenner at han har et oppriktig engasjement for å hjelpe pasientene sine og å booste dem både fysisk og psykisk.
Veldig greit å kommunisere med ham via helsenorge.no også og han følger godt opp med prøvesvar og resepter.

Flink og direkte

Lege: Mads Grimsland Wangsholm Skrevet

Har hatt Mads som fastlege i flere år nå og har oppfattet han som tilgjengelig når jeg trenger han, enten om det er oppmøte på legekontor eller over meldinger på Helse Norge. Han husker historikken vi har hatt og tar ting på alvor når det trengs. Han er direkte når han snakker til deg, men oppfatter ikke det som bedreviter eller arrogant. Dersom han er usikker så sjekker han grundig opp, det føler jeg er veldig betryggende. Er veldig fornøyd med han som fastlege!