Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ytrebygda Legekontor DA
En lege som tar seg tid!
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetHan er nok den beste legen jeg noensinne har hatt! Etter å blitt stemplet som mulig hypokonder hos forrige fastlegen, tar han meg på alvor og gjør sitt beste for å finne ut hva som er galt. Tar seg god til til pasientene, noe som medfører litt venting, men det er ikke noe større problem. Hele familien har nå byttet til denne legen. Anbefales!
MAN FØLER SEG UVELKOMMEN
Lege: Hildegunn Woods SkrevetFølte meg rett og slett uvelkommen, her var jeg liksom ikke velkommen.
Totalt uengasjert, følte at det var om å gjøre å få meg ut døren igjen.
Hatt kun 1 legetime hos denne legen, og det blir med det, kjørte rett til Volvat og fikk den hjelpen denne legen egentlig skulle gitt meg....
Jeg slett med pusteproblemer, etter en hjerteoperasjon.
Ikke velkommen
Lege: Hildegunn Woods SkrevetEr god på å sende videre til spesialister, men gir meg ingen følelse av å være velkommen når jeg trer inn på kontoret. Henvender seg til datamaskinen fremfor å snakke med meg, og jeg føler hun haster seg gjennom legetimen.
Verd den lange ventetiden for ledig plass
Lege: Hildegunn Woods SkrevetFlink lege! Rask til å sende videre om det er nødvendig.
Tar seg god tid til å forklare, sender gjerne med skriftlig materiale om sykdomen om du vil vite mer.
Kan finne på å ringe for å fortelle at prøvene var fine, ikke bare om noe er galt.
Alltid hyggelig.
Lista er dessverre som regel full
Wow
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetDette er en fantastisk dyktig lege. For første gang opplevde eg å komme til en fastlege som faktisk prøver å finne ut av hva som er galt med meg. For første gang på mange år begynner eg å få et håp om at noen skal finne ut hva som er galt. Så han her vil eg anbefale til alle