Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ytrebygda Legekontor DA
Fantastisk lege
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetEn flott person og lege. Han er ydmyk,flink til å kommunisere og gir tilbakemelding på prøvesvar eller undersøkelser.Han vil finne ut av dine helseproblemer , og henviser til spes om nødvendig.
Seriøs flink lege
Lege: Hildegunn Woods SkrevetHar vært pasient hos henne siden oppstart av fastlegeordning. Gått til henne ifb. graviditet og barns sykdom.
den beste legen man kan få
Lege: Jan Askeland SkrevetHer får du utrolig god oppfølging og en lege du kan snakke med om alt.
har hatt han i 25 år og angrer ikke. litt lang ventekø men dette er vært alt sammen.
Dårligste legen jeg noen gang har møtt
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetBle dømt som hypokonder etter første besøk. Jeg var dårlig men han gjorde ikke noe for å undersøke om det var noe galt. Arrogant og belærende. Skapte mer frykt en beroligelse! Jeg går helst ikke til legen, og ble engstelig etter å ha møtt denne legen.
Tar deg på alvor
Lege: Hildegunn Woods SkrevetDette er en lege som tar deg på alvor. Hun bruker tid på pasientene. I tillegg vet hun ofte hvem som er spesialister og telefon nr til dem. Og gjerne også hvor du skal få tak i diverse hjelpemidler.