Ytrebygda Legekontor DA

Ytrebygdsvegen 250 5258 Blomsterdalen

Siste vurderinger av behandlere ved Ytrebygda Legekontor DA

Profesjonell

Lege: Niels Saaby Hansen Skrevet

Har hatt han som lege i noen år nå, og har vært borti mange leger over flere år pga min sykdom, og ingen kan måle seg med Niels Hansen. Han lytter til deg, ser deg som person og er ufattelig profesjonell og dyktig! Kommer aldri til å bytte han ut .

Den beste legen jeg har hatt.

Lege: Hildegunn Woods Skrevet

Er veldig fornøyd med hun.
Bruker god tid på pasientene sine. Empati for pasientene. Lytter. Forstår.
En veldig dyktig lege som jeg aldri kommer til å bytte.

En fantastisk lege!

Lege: Niels Saaby Hansen Skrevet

Jeg går alltid optimistisk ut igjen etter en time hos Niels. Han har meg som pasient i fokus. Han lytter og vi samtaler og finner ut av tingene. Han følger opp mtp prøvesvar og det går vanligvis kjapt å få time hos han. Han er en utrolig behagelig og dyktig lege, og er den beste fastlegen jeg har hatt.

Dyktig lege!

Lege: Hildegunn Woods Skrevet

Hildegunn har jeg hatt som lege siden fastlegeordningen startet. I starten var jeg ikke fornøyd, for jeg syntes ikke hun var hyggelig og skulle ha meg ut døren før jeg hadde kommet meg inn. Men da jeg ble gravid første gang hadde jeg en del med henne å gjøre. Hun har vært helt fantastisk siden. Både ila graviditet og ellers. Det kan virke ut som om hun har dårlig tid, men hun er bare effektiv (i mine øyne). Hun er flink til å informere, tar seg god tid og virker utrolig dyktig i sitt arbeid. Dette er en lege jeg virkelig har blitt glad i og kan anbefale!

Fantastisk lege

Lege: Jan Askeland Skrevet

Til tross for at legekontoret er langt unna, er Askeland av den type lege som gjør det verdt det. Fremstår som dyktig, oppdatert på sitt felt og engasjert i pasientene. På første legebesøk på 10 år husket han detaljer som ikke står i journal.