Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ytrebygda Legekontor DA
Beste legen :)
Lege: Jan Askeland SkrevetHyggeli, politelig, kunskapsrik og handlingsorientert lege av første klasse! Ambefales på det sterkeste. Eneste negative er at han ikke jobber tirsdag og fredag. Men kontordamer er flinke med å ordne så dette skal fungere
Mindre god etterhvert
Lege: Hildegunn Woods SkrevetJeg har hatt Hildegunn som fastlege i ca 10 år. I starten synes jeg nok hun var dyktig. Hun var flink å sende videre til spesialist og lyttet bra. De senere år ble det mindre bra møter med legen. Hun er fortsatt like tilgjengelig, og kontoret hjelper bra til med å finne time. Hvis ikke Woods er der, kan man få time hos en av de andre legene på kontoret, og det har vært greit. Men hun har begynt å heller se på dataskjermen enn på pasienten og jeg har opplevd å få sykdom bagatellisert. Hos andre, fysioterapeut eller hudspesialist har jeg da fått bedre vurdering og råd. Sistnevnte fikk jeg henvisning til men lege var ikke overbevist at jeg skulle ha time. Men det viste seg at d var riktig bra å gå til hudlege å få behandling for noe som ellers hadde blitt betydelig verre. Muligens må man ikke ha samme lege over lengre tid.
Helt fantastisk
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetDette er en lege som kan yrket sitt! Tar seg god tid til pasienten og lytter til deg. Uten tvil den beste legen jeg har vært borti!
5stjerner er vel frotjent!
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetAlt bra som skrives om ham er sant! Jeg er så taknemlig at han er min fastlege!
Han altid tar tid for meg når jeg kommer, er grundig i undersøkelse og er rask med å ta akction om det trenges.
Utrolig fornøyd med Niels Saaby Hansen og alle som jobber der.
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetVeldig grundig, og dyktig lege. og alt av personalet er dyktige bare positive oplevelser. og er bare så utrolig heldig av mitt valg av fastlege.og legekontor