Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden
Dårlig erfaring
Lege: Tonje Elisabeth Brinch SkrevetDårlig erfaring, hver gang vi går til klinikken respekterer hun ikke timingen og vi må vente. Profesjonelt er hun ikke selvsikker og har problemer med kommunikasjon, spesielt med barn.
HELT FANTASTISK
Lege: Ketil Kvanum Sund SkrevetHan er en veldig dyktig lege som bryr seg om pasientene sine, også enormt raskt med svar på fornyelse på resept osv.
Han er også generelt et vidunderlig menneske :)
Fantastisk lege
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHatt henne som fastlege i over 10 år nå og er meget fornøyd med hennes kunnskap og service, Stadig blid og empatisk lytter og forstår. Har mang en gang fått den hjelpen jeg trengte hos henne. Ja jeg kan med god samvittighet anbefale henne.
Utrolig dyktig.
Lege: Ketil Kvanum Sund SkrevetJeg har hatt Dr Sund som fastlege siden 2005 og jeg er strålende fornøyd.
Utfyllende rapportering, mye kompetanse og kommer som regel alltid til bunns i problemstillingen og om ikke så henvises det videre til riktig sted for viderebehandling.
Veldig imøtekommende, forståelsesfull. Jeg føler meg godt ivaretatt hver gang jeg er på legetime.
Kunne ikke hatt en bedre lege!
Dyktig
Lege: Tonje Elisabeth Brinch SkrevetEg opplever ho som ein god fastlege, rolig , forståelsesfull og dyktig, eg opplever at ho ser mine behov og hjelper meg når eg treng det