Legehuset Varden

Brakeveien 2 5141 Fyllingsdalen

Siste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden

Virker uerfaren og lett faglig

Lege: Tonje Elisabeth Brinch Skrevet

Har måtte beskrive anatomiske sammenhenger for henne og hatt gjentatte konsultasjoner før hun forstod problemet. Ringer ikke tilbake for å svare på henvendelser vedrørende henvisning for gjentatte problemer med kjente tilstander.

Den beste legen vi har hatt

Lege: Hans Kristian Bakke Skrevet

Vi har hatt Hans Kristian Bakke som fastlege for familien på 5 i ti år, og har opplevd flere ganger at han raskt og presist kommer frem til hva som er i veien, etter at andre leger har gitt feil diagnoser. Vi har aldri opplevd at han har tatt feil, og etter vårt inntrykk er han den "perfekte" fastlege.

Beste legen!

Lege: Raisa Tsynkalovskaya Skrevet

Svært fornøyd med fastlege til både meg og barna. En dyktig, kunnskapsrik, oppdatert og behagelig lege fikk vi etter noen dårlige tidligere erfaringer. Kan trygt anbefales i tilfelle det kommer en ledig plass :)

Aldri hatt en så fantastisk lege.

Lege: Ketil Kvanum Sund Skrevet

Han er veldig profesjonell i sitt yrke. Han er veldig lyttende og beroliger meg veldig bra. Aldri hatt en bedre fastlege.

Frarådes på det sterkeste

Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen Skrevet

Vi fikk ikke den hjelpen vi trengte, selv etter flerfoldige konsultasjoner. Tomassen tok ikke symptomene på alvor, og foretok seg nesten ingenting for å komme til bunns i saken. Han henviste ikke til spesialist heller, dessverre for oss.

Tomassen frarådes på det sterkeste.