Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden
Utrolig dyktig fastlege!
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHar gått til Raisa i omtrent 4 år, og har alltid vært fornøyd med henne, etter flere dårlige erfaringer med andre tidligere. Hun lytter til sine pasienter, tar de på alvor og finner ut hva som er galt. En lege med mye empati, uten å oppføre seg som en psykolog, og jeg får følelsen av å bli verdsatt som pasient. Om nødvendig, går hun utover tiden som er fastsatt. Dette er bra for pasienten, men går lett ut over andre pasienter. Et pluss at hun har full kontroll over journalen til pasienten.
Ha vært veldig fornøyd med å ha Bakke som fastlege
Lege: Hans Kristian Bakke SkrevetHar hatt Bakke som fastlege i mange år og har vært veldig fornøyd og trygg på å bli fulgt opp. Har etterhvert blitt henvist til de ulike vikarene som har vært inne for Bakke og vært greit fulgt opp. Siste vikar var ung, utrygg og lite emptisk og hjelpsom. Etter veldig mange år hos Legesenteret på Varden valgte jeg å skifte fastlege.
Tar deg på alvor.
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHun er behagelig, lyttende, tar deg på alvor og man slipper å se henne sitte å stirre inn i pc,en hele tiden. Hun er engasjert i deg.
Sikkert koselig.
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetJeg er lei av lege som psykologiserer ethvert problem pasienten måtte ha, og blir fornærmet når pasienten blir irritert. Spesielt lydhørt synes jeg heller ikke det er, når legen ikke vil forholde seg til noen informasjon fra pasienten som kan peke mot det reelle problemet.
Jeg er veldig fornøyd med henne!
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetJeg var spesifikt på leting etter kvinnelig fastlege, og hadde dessverre litt dårlig erfaring med hun legen jeg hadde tidligere. Men jeg har bare positiv erfaring med Raissa. Veldig imøtekommende, stiller spørsmål, lytter og har tatt meg seriøst uansett hva jeg har henvendt meg til henne for. Du går heller ikke derfra med en følelse av å bli "kastet ut" pga at tiden din er ute. Det problemet hadde jeg med forrige legen min. Raissa har også vært behjelpelig med videre henvisninger til spesialister når det har vært nødvendig. Anbefaler henne absolutt. Mannen min går også til henne og er veldig fornøyd.