Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden
Ikke tilgjengelig
Lege: Hans Kristian Bakke SkrevetHadde Bakke som fastlege tidligere. Han var alltid sykemeldt og ikke tilgjengelig. Forsøkte å bestille time tre uker frem i tid utenfor ferietiden. Fikk tilbud om time 5 uker frem i tid hos Bakkes vikar. Skiftet da fastlege.
Fastlegen min hele livet
Lege: Ketil Kvanum Sund SkrevetHan har alltid vist interesse i problemene mine og hjulpet meg når jeg trenger det.
Svært fornøyd!
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHøflig og hyggelig lege, kunnskapsrik og hjelpsom.Hun tar seg tid til å lytte, stiller spørsmål, henviser videre, stresser ikke selv om hun har mye å gjøre. Føler at jeg kan stole på henne.
Beste legen uten tvil
Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen SkrevetMen må lære seg å sende videre til spesialist
Ellers er alt perfekt Vil annbefale til venner
Savner denne fastlegen
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHun er en fantastisk lege som er svært behjelpelig, i møtekommende og hyggelig. Hun gir aldri opp og er veldig faglig sterk i sitt yrke. Kan anbefales på det sterkeste for både liten og stor. Om jeg var syk eller hadde noe jeg lurte på, ringte hun alltid. Etter som jeg flyttet fra fylket, måtte jeg bytte fastlege, noe som jeg ikke likte. Stå på !