Legehuset Varden

Brakeveien 2 5141 Fyllingsdalen

Siste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden

Fantastisk lege.

Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen Skrevet

Jeg Oppfatter Tommassen som rolig, forståelsesfull og medmenneskelig. Humor som gjør et eller vanskelig tema ok og ta opp. Vert min fastlege i 17 år.
Stå på Svein Tore.

Alltid blid, og alltid fokusert

Lege: Raisa Tsynkalovskaya Skrevet

Denne legen er alltid blid, tar seg alltid tid til å høre hva man har å si, og er alltid fokusert. Hun er faglig dyktig, oppdatert, raks og effektiv.

Klart alle kan sikkert ha en dårlig dag innimellom, men Raisa her ikke det :-)

Veldig god fastlege!

Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen Skrevet

Dr. Tomassen er en dyktig lege både faglig og medmenneskelig. Jeg og familien har gått til han i 17 år og er alltid fornøyd. Han er flink å lytte og forklare, han er alltid faglig og strukturert og god humør.
Han er også alltid forsinket, men det gjelder vel de fleste fastleger med fulle lister. Anbefales!

Flink, empatisk og hyggelig

Lege: Raisa Tsynkalovskaya Skrevet

Har hatt henne som fastlege i snart 8 år. Alltid hyggelig, tar ting seriøst, henviser videre ved behov. Tar seg tid selv om hun er forsinket, og husker ting fra tidligere konsultasjoner. Skaper tillit og trygghet gjennom å være faglig dyktig og medmenneskelig. En lege jeg virkelig anbefaler andre

Takk til fastlege Raisa Tsynkalovskaya

Lege: Raisa Tsynkalovskaya Skrevet

Raisa Tsynkalovskaya er fantastisk lege, hun har stor erfaring. Hun hjulpet meg veldig mange ganger nå jeg henvendte meg til henne med ulike sykdommer som er knyttet med min alder (Jeg er 70 år) og tunge kreftoperasjoner. Veldig mange ting har hun selv gjort, men når det har vært nødvendig har hun alltid gitt meg behandling av spesialister og har holdt meg under godt oppsyn. Det merkes at pasienten er viktig for henne, helsemessig og følelsesmessig. Hun trøster og prøver alltid å finne måter å hjelpe på. Jeg er henrykt og glad for at jeg er pasient hos akkurat henne.