Arna Legekontor DA

Andreas Gjellesviksveg 14 5260 Indre Arna

Siste vurderinger av behandlere ved Arna Legekontor DA

Føler meg godt ivaretatt

Lege: Siri Jorunn Fauske Skrevet

Er fornøyd med Siri som min fastlege. Føler hun tar meg på alvor, og følger godt opp. Tar blodprøver flere ganger i året , for å følge opp sykdommen. Hun henviser videre, når det trengs. Føler meg godt ivaretatt.

Veldig dyktig

Lege: Carl Edvard Lølandsmo Skrevet

Opplever at han er en flink lege som tar deg på alvor! Går alltid grundig tilverks hvis det er noe. Er også veldig hyggelig og snakke med hvis det er noe.

Nevrolog - betyr ikke at du vet alt

Lege: Siri Jorunn Fauske Skrevet

Er en utrolig dårlig lege lytter ikke til pasientene sine men påpeker hele tiden at hun er nevrolog og at hun vet dette best. Vi ble anbefalt henne fordi hun var nevrolog av Helgesen når han skulle gå av. Hun er dårlig på å videresende pasienter for videre utredning og er rask på å trekke egne konklusjoner sitter hele tiden med en følelse av skepsis og en følelse av å ikke bli trodd. Etter å hatt Helgesen som fastlege i mange år har hun store sko å fylle og burde vært mer ydmyk men hun er knallhard og eier ikke empati for pasientene sine. Hun bør lære å lytte før hun trekker sine raske konklusjoner. Hun har fått nok muligheter nå til å vise at hun er en god lege. Så nå bytter jeg og min familie fastlege etter altfor mange feilvurderinger.

Veldig god lege ☺️

Lege: Toofan Barhag Skrevet

Takket være Toofan har jeg i dag mye bedre helse enn jeg har hatt på veldig mangen år.
Jeg har hatt problemer med helsen i mangen år, men det var ikke før eg fikk Toofan til lege at jeg følte meg sett og hørt.
Han er veldig flink til å lytte og behandler utifra det.

Han er en fantastisk lege. Jeg bor et stykke unna Arna og må kjøre en time når eg skal til legen. Men bytter ikke lege fordi jeg er så fornøyd.

Meget god lege, seriøs med smilet på lur.

Lege: Carl Edvard Lølandsmo Skrevet

Føler alltid at man er godt ivaretatt. God- veiledning, undersøking og service. Glimt i øyet og humor på riktige ting.