Truls Birger Erichsen
Følger opp og tar kontakt om det er noe, virkelig en fantastisk lege! Han tar pasienter på alvor og har en god dialog.
Uvurderlig hjelp og støtte. Trygg, inngir tillit. Tilgjengelig når det trengs. Forståelsesfull og kunnskapsrik.
Jeg er enig med alle de andre gode vurderingene som er gitt Dr. Erichsen. Jeg har hatt han som fastlege i 11 år, og vil ikke bytte. Han er ærlig, effektiv, engasjert og lyttende. Han henviser videre der det er nødvendig, og purrer på om han ikke får svar fra andre behandlere. Han tar inn hele livssituasjonen, og hjelper med å styre deg i riktig retning. Han er ærlig, og det skaper trygghet. Jeg har hatt lange perioder uten behov for lege, da ble jeg kontaktet for vanlig sjekk. Og jeg har hatt sykdom hvor det ble for mange spesialister å forholde seg til, da var det greit å ha fastlegen min som styrte skuta!
Dette her er en fantastisk lege. Utrolig flink til å lytte til det du har å si. Han tar å henviser fort, han følger opp resultater. Han tar seg tid til å snakke i telefonen (ikke nødvendig med time alltid). Anbefales på det sterkeste.
Dyktig lege, tar seg tid og ser ikke på klokken når det gjelder. Følger opp og diller ikke, men er direkte og presis. Empatisk og lett å snakke med.