Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Arna Legekontor DA
En trivelig lege men med klart forbedringspotensial mår det gjelder imøtekommenhet og engasjement
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetÅ være ny på kontoret er sikkert ikke bare lett! Jeg har opplevd både imøtekommenhet og engasjement, men også gått derfra og lurt på "hva skjedde nå...." Jeg ønsker å bli tatt på alvor og bli undersøkt og ikke bare behandlet på antakelser!
Jeg oppfordrer alle misfornøyde rett og slett å si fra på en ordentlig måte!
Det vil evt jeg gjøre og ikke bare bytte lege!
Hun fortjener å få en sjanse! ( eller 2!)
Dykktig
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetKunnskapsrik, gir seg tid og er lyttende, er tydelig i sin kommunikasjon og gir råd som du fester tillitt til.
Godt første møte
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetGodt første møte med min fastlege. Hun var vennlig, imøtekommende og lyttet til det jeg hadde å fortelle. Hun kom med fornuftige råd og tiltak i forhold til min problemstilling. Opplevdes kunnskapsrik og var lett å kommunisere med.
Uprofesjonell
Lege: Carl Edvard Lølandsmo Skrevet-Har opplevd å bli ledd av i en sårbar situasjon.
-Mer opptatt av andre ting enn helsa til pasienten.
-Dårlig innsikt i andre sine situasjoner.
-Sein for time og tar telefonsamtaler under timen.
Dårlig opplevelse
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetEn lege som dessverre tar lite hensyn til pasienten. Lytter ikke til problemene man har og man føler seg overkjørt. I tillegg setter hun seg ikke inn i sykdomshistorien man har fra før. Kommer nok til å bytte fastlege!