Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Arna Legekontor DA
Dyktig tillitsfull.
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetEn dyktig lege som setter seg inn i sykehistorien, og setter pasienten i fokus. Litt innkjøringsutfordring i begynnelsen men har virkelig tatt seg inn igjen. Jeg føler at jeg blir tatt på alvor
Fantastisk lege
Lege: Solveig Bolstad SkrevetVerdens beste lege! Tar deg på alvor. Bryr seg om pasientene. Veldig dyktig og grundig. Tar seg alltid tid! Medmenneskelig og god! Man føler seg ivaretatt, og jeg stoler 100% på henne!
Dårlig opplevelse
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetFølte meg dum og latterliggjort når jeg hadde litt annerledes spørsmål. Ikke imøtekommende. Vil ikke anbefale til noen.
En trivelig lege men med klart forbedringspotensial mår det gjelder imøtekommenhet og engasjement
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetÅ være ny på kontoret er sikkert ikke bare lett! Jeg har opplevd både imøtekommenhet og engasjement, men også gått derfra og lurt på "hva skjedde nå...." Jeg ønsker å bli tatt på alvor og bli undersøkt og ikke bare behandlet på antakelser!
Jeg oppfordrer alle misfornøyde rett og slett å si fra på en ordentlig måte!
Det vil evt jeg gjøre og ikke bare bytte lege!
Hun fortjener å få en sjanse! ( eller 2!)
Dykktig
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetKunnskapsrik, gir seg tid og er lyttende, er tydelig i sin kommunikasjon og gir råd som du fester tillitt til.