Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjellsiden Legesenter
Kompetent og hyggelig
Lege: Silje Foldøy Furu SkrevetLegen er ordentlig og rett på sak. Virker kompetent på alle områder som har vært aktuelle, også lover og regler. Nøyaktig og kronologisk under konsultasjon. Lyttende, åpen, vennlig, rask og meget kompetent i bedømmelse av sykdomsårsaker. Gir god og utfyllende informasjon. Virkelig en lege å anbefale!
Anbefales ikke
Lege: Silje Foldøy Furu SkrevetVirker svært tafatt og delvis avvisende under konsultasjon. Lite villig til å henvise videre. Tok ikke forklaringen min seriøst. Antydet ikke det minste håp om at helseproblemet mitt kan løses - følte meg håpløs.
Anbefales
Lege: Peter Daniel Kryvi SkrevetJeg har hatt flere fastleger de siste årene, noe som ikke er heldig da jeg har en alvorlig sykdom. Peter Kryvi ble tildelt meg etter at min forrige fastlege sluttet. Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen av Peter Kryvi. Jeg har fått time når jeg har trengt det, resepter raskt, raskt svar på e-konsultasjon, men ikke minst har han møtt meg på en god måte, tatt meg på alvor, og jeg har aldri hatt inntrykk av at han har dårlig tid.
Anbefales ikke
Lege: Silje Foldøy Furu SkrevetSvært lite villig til å henvise videre. Hun vet best- mentalitet. Hun tar ikke pasientens problemer seriøst.
Oppmerksom og tilgjengelig
Lege: Lars Thore Fadnes SkrevetLytter med stor oppmerksomhet. Tar pasienten på alvor.
Pleier å få time raskt. Kontorpersonalet er også hyggelige og hjelpsomme.