Peter Daniel Kryvi
Oppfølgingen er for dårlig, til tross for helseplager. Vil bare ha pasienten ut av legekontoret. Er vanskelig å få hjelp hos denne legen. Kan ikke anbefales.
Beste fastlegen jeg har hatt, synd han nå er i permisjon.
Virker oppriktig interessert, og gir aldri inntrykk av at han har dårlig tid. Selvsikker, samtidig som han er forståelsesfull og lyttende. Har alltid følt at jeg blir ivaretatt godt av han.
Kan desverre ikke anbefale denne legen. Følte ikke legen tok meg på alvor og gjorde en dårlig jobb. Dette fikk svært dårlige konsekvenser for meg. Da jeg gjorde legen opperksom på dette fikk jeg en arrogant og lite empatisk oppførsel i retur.
Har hatt Peter som fastlege i noen år og han er en særdeles hyggelig mann jeg på det sterkeste kan anbefale som fastlege. Dersom det er noe han er litt usikker på, henviser han til spesialist. Min erfaring er at han tar deg på alvor og jeg føler meg trygg og sikker på hans vurderinger. Dyktig lege som er svært god i jobben sin. Trist å måtte bytte lege grunnet flytting. Hyggelig legesenter, men tidvis litt utfordrende å komme gjennom på telefonen. Anbefales!
Byttet fastlege for studentoppholdet mitt i Bergen og Peter Daniel Kryvi er den beste legen jeg har hatt. Hyggelig, imøtekommende og flink til å forklare hva som er problemet og hva som er løsningen, eventuelt andre muligheter som finnes der ut. Veldig fornøyd, anbefales.