Engen Legesenter

Nygårdsgaten 4 5015 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Engen Legesenter

Omsorgsfull og lyttende

Lege: Kari Møen Skrevet

Har hatt Kari som fastlege i snart 7 år. Ho har alltid møtt meg med åpent sinn, hørt på mine bekymringer, henvist meg videre og ender alltid mitt besøk med en klem. Fleire av mine veninner har bytta til ho, og alle er veldig fornøgd. Flott dame, dyktig lege!

Følger opp pasienten

Lege: Kari Møen Skrevet

Kari hører hva jeg sier og følger godt opp. Henviser ved behov. Kunnskapsrik og "våken" lege. Veldig fornøyd.

Bytt til denne legen!

Lege: Kari Møen Skrevet

Denne legen er bare helt fantastisk.
Hun lytter. Tar alt på alvor. Er interessert. Ser deg inn i øynene. Bryr seg. Har oppfølging og vil deg bare godt.

De i skranken er også veldig hyggelige og hun som tok blodprøver var utrolig grei.

Verdt å stå på venteliste for!

Jeg skal aldri bytte lege igjen.

Nydelig lege

Lege: Anders Aarvold Skrevet

Anders Aarvold er en veldig god lege. Jeg har gått hos ham i cirka fem år nå, og har alltid fått utrolig god hjelp. Selv de gangene da det ikke nødvendigvis er fysiske plager som har vært problemet, viser han stor forståelse for livs- og arbeidssituasjon, og hjelper med å finne gode løsninger. Han følger alltid opp ting vi har snakket om, og viser mye medfølelse i sine vurderinger og samtaler med pasienten. Jeg vil anbefale ham på det høyeste til alle som skal velge fastlege.

Dyktig og kjempe hyggelig lege!

Lege: Ole Kristian Bjønnes Skrevet

Har hatt Bjønnes som fastlege i ca 2 år nå. Fantstisk dyktig lege, som tar seg tid, lytter og tar deg på alvor. Kunne ikkje vært med fornøyd!