Engen Legesenter

Nygårdsgaten 4 5015 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Engen Legesenter

Behagelig

Lege: Kari Møen Skrevet

Kari Møen er en dyktig, trygg, blid, og hyggelig lege. Veldig imøtekommende. Hun er også flink med barn. Ufarliggjør legebesøket for dem med lek og forsiktig tilnærming.

Utrolig bra lege

Lege: Anders Aarvold Skrevet

Har hatt Anders som fastlegei ca. et år nå og har bare lovord å komme med til både han og klinikken.

Anbefales på det sterkeste!

Helene Aarvold

Lege: Anders Aarvold Skrevet

Har Anders som fastlege men har fått Helene(konen hans som jobber tirsdager,fredager)den aller første gang jeg gikk til Engen senteret og er kjempe fornøyd med henne. Hun hører etter hva som er problemet,veldig imøtekommende og forståelsesfull. Meget dyktig og er flink til å videreføre til en spesialist når det er behov for det. Føler jeg alltid får den hjelpen jeg trenger.
Har ikke vært hos Anders ennå,men kan si at han er flink til å reagere fort via helesnorge sidene og være hjelpsom om en trenger å bytte medisin på resept.
Må også si et par ord om resepsjonen,da det er en meget viktig kommunikasjons mellomledd mellom pasient og legen. Engen sin er den beste jeg har vært bort i til nå. Alle som jobber der er veldig imøtekommende, kjappe med å svare og veldig hjelpsomme og flinke. Svært profesjonelt og godt miljø.

Faglig sterk og Interessert i pasienten.

Lege: Ole Kristian Bjønnes Skrevet

Jeg har hatt denne fastlegen i 13 år. Han er flink til å følge opp. Legesenteret personale er seviceminded og lett tilgjengelig på telefon og nett. Lett å komme i kontakt med senteret. Jeg opplever Bjønnes som dyktig, og i stand til å skille sykdom fra uvesentlige plager. Anbefales.

Tillitsvekkende og dyktig lege

Lege: Anders Aarvold Skrevet

Har hatt Aarvold som fastlege siden han begynte på Engen Legesenter, og er veldig fornlyd. Han er faglig dyktig, men likevel ikke redd for å rådspørre kollegaer dersom han er usikker. Han tar seg tid til å lytte og jeg har alltid fått den hjelpen jeg trenger når jeg går til han.

Både jeg, samboeren og barna har han som fastlege, og vi opplever at han er dyktig på å se familiens samlede situasjon i tillegg til å vurdere individuelle behov.