Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandviken Legesenter
Vil ikke anbefale denne legen!
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetGå bare til henne for enkle ting som forkjølelse og om du trenger sykemelding!
Svært godt fornøyd.
Lege: Lars Handeland SkrevetJeg har hatt Dr. Handeland som fastlege i 10 år.
Føler meg svært godt ivaretatt.
Jeg har slitt med et angstproblem og første gang jeg skulle til han, var jeg i en dårlig periode. Jeg hadde da problemer med å gå inn på legesenteret.
Dr. Handeland tok da turen ut og stod å pratet med meg i regnet.
Har etter det blitt mye bedre og har følt meg godt ivaretatt av hele legesenteret.
Den beste!
Lege: Torunn Perstølen SkrevetHun er virkelig en av de beste legene jeg noen gang har vært ute for. Og jeg har vært hos en del.
Svært misfornøyd!
Lege: Lars Handeland SkrevetJeg var pasient hos Handeland på et for meg svært krevende tidspunkt i livet. Min oppfatning av ham er at han nok tilbyr det han "etter boken " bør og må, men overhodet ikke mer. Han innbyr ikke til fotrolighet, og følelsen av at han ekspederte pasientene etter samlebåndsprinsippet - slik "anmelderen" før meg skriver - var sterk.
Den som trenger en lege som "ivaretar", "ser", og som kanskje trekker i tråder overfor- eller purrer på eventuelle involverte "etater", bør definitivt se seg om etter en annen.
Hyggelig, men..
Lege: Lars Handeland SkrevetEn trivelig og behagelig person, men vel fokusert på dataskjermen. Føler ikke alltid at jeg blir "sett" og synes det er vanskelig å dele bekymringer med ham fordi jeg frykter å ikke bli tatt på alvor. Det er tydelig at en kun er en av en rekke pasienter som effektivt skal ekspederes i løpet av dagen. Når det er sagt må jeg legge til at han virker rolig og jordnær og har et godt vesen. Jeg forstår også at det sikkert er vanskelig å ikke "samlebåndsbehandle" pasienter når det faktisk er en samlebåndsvirksomhet en på mange måter driver med.
Jeg kommer ikke til å skifte fastlege med det første, men så går jeg heller ikke ofte til legen.