Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandviken Legesenter
Frekk
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetVært hos henne 2 ganger nå og hun er helt forferdelig. Alltid veldig frekk og lite imøtekommende. Sa til meg at jeg ikke var takknemlig for at hun tok seg tid til meg osv... styr unna
Trygg og tilgjengelig
Lege: Lars Handeland SkrevetHar hatt Lars Handeland som lege i mange år.
Gjennomførte en hjerteklaff operasjon i 2020. Har fulgt meg tett opp siden og vært en god støtte.
Anbefales
Lege: Torunn Perstølen SkrevetHar bare godt å si om denne fastlegen! Hun fulgte meg gjennom endel år med barnefødsler og kronisk sykdom. Alltid lyttende, omsorgsfull og fulgte meg opp på en god måte. Anbefales varmt!
Observant og klok lege
Lege: Swatantra Bharat Tiwari SkrevetVeldig dyktig lege med god kunnskap. Som pasient blir man sett og hørt og fulgt veldig godt opp. Han gir deg god tid til å presentere evt problemer og gir gode tilbakemeldinger.
Omtenksom og realistisk
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetYarlini er en lege som virkelig bryr seg om sin pasient, hun har en hjertevarme som er unik. Eg har hatt henne som lege lenge og er veldig fornøyd. Hun nøler ikke med å henvise videre til spesialist. Hun bidrar med et realistisk og praktisk syn på helsesituasjonen.