Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Arkaden legesenter
Tillit trygghet dyktighet
Lege: Ingvild Vårvik Sønnesyn SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt! Lytter, undersøker, er nøye, gir gode råd ,tar meg på alvor - aldri før følt meg så ivaretatt av lege. Både fysiske og psykiske plager
Trygghet og tillit
Lege: Magne Djupevåg Fristad SkrevetDen første legen og legesenteret jeg virkelig har følt meg verdsatt som pasient. Man føler den tryggheten og tilliten som er normalt hos en fastlege. Man føler seg møtt, lyttet til og forstått. Man blir tatt på alvor.
En trygg og god lege
Lege: Rohit Rajendiran SkrevetHar fått god hjelp til ulike problemstillinger og å utrede visse ting. Han er en lege å stole på.
Selv om jeg kanskje av og til er en "vanskelig " pasient, så er han likevel imøtekommende og hjelpsom.
Kan anbefale han til alle.
Min positive opplevelse hos fastlege Magne.
Lege: Magne Djupevåg Fristad SkrevetEtter å ha hatt en fastlege som alltid manglet tid, viste lite forståelse, og prioriterte kvantitet over kvalitet, tok jeg endelig grep og byttet fastlege. Jeg har besøkt Magne to ganger nå, og jeg må si at det har vært en av de beste beslutningene jeg har tatt å velge ham som min nye fastlege.
Magne er empatisk og lett å snakke med. Han tar seg tid til å forstå utfordringene jeg står overfor, og jeg føler meg godt ivaretatt. Jeg har aldri hatt en lege som har vært så behagelig å kommunisere med og så god til å lytte. I motsetning til mange andre leger, ser Magne på deg som et helhetlig menneske, ikke bare en diagnose. Han er en lege som virkelig bryr seg om sine pasienter, og det merkes i alt han gjør.
Magne er en fastlege jeg absolutt kan anbefale!
Forståelsesfull og oppdatert
Lege: Berit Marie Øgaard SkrevetHyggelig, lyttende og god og oppdatert kunnskap. Tar seg god tid for å sette seg inn i saken og finne den beste løsningen.