Brumunddal Legesenter

Nygata 22A 2380 Brumunddal

Siste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter

Ny standard av lege

Lege: Navnit Singh Rattan Skrevet

Opp gjennom årene har jeg opparbeidet meg en tanke om hva en lege er, i forhold til tilgjengelighet, kommunikasjon, kunnskap m.m. Dermed har jeg vært greit fornøyd med leger jeg har vært hos. Rattan forandret de forventningene på ti minutter, ved å vise en kombinasjon av kommunikasjonsevner, medisinsk kompetanse, og medmenneskelighet som rett og slett gjør ham til en utmerket lege. Det inntrykket har fortsatt og fortsetter hver gang jeg er i kontakt med ham.

Trygg og dyktig

Lege: Markus Fauske Skrevet

Han hører alltid på hva jeg har å si, tar meg veldig seriøst og leser seg opp på ting han muligens er noe usikker. Har også veldig god erfaring med legetime over nett hos han. Eneste er at det kan være noe vanskelig å få timer. Anbefaler han på det sterkeste til deg som søker en trygg og dyktig lege !

Ikke til å anbefale

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Følte hun ikke tok meg alvorlig og ikke gav den hjelpa som man trengte. Vanskelig å kommunisere med og har veldig hastverk.

Grundig og kunnskapsrik

Lege: Ole Kaare Lunde Skrevet

Behagelig tone, meget kunnskapsrik. Søker bekreftelse eller støtte fra andre for å sikre at man er ivaretatt. Meget flink med barn.

Trygg, kunnskapsrik og veldig hjelpsom

Lege: Navnit Singh Rattan Skrevet

Veldig flink lege som vet hva han gjør. Vet alltids hvordan han skal hjelpe og er alltid her for å hjelpe uansett hva problemet er.