Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter
Forutinntatt
Lege: Tommy Andreassen SkrevetJeg byttet lege etter å ha lest litt om legene her inne og har dessverre blitt like skuffet alle tre gangene jeg har vært hos Andreassen.
Er hyggelig og liker å tegne og forklare basic ting, men snur litt om og virker ikke å like at man stiller spørsmål ut over dette og sa rett ut til min 14 år gamle datter at damer liker å være overmedisinerte.. Ikke vært der siden - er heldigvis stort sett frisk!
Inngir trygghet
Lege: Lidija Kontic SkrevetFøler meg trygg når jeg går til henne. Har min helse i tankene og skjønner at jeg kjenner min kropp bedre enn hun gjør.
Dyktig lege
Lege: Tommy Andreassen SkrevetVeldig godt fornøyd med Tommy.Han tar en på alvor og er i tillegg veldig hyggelig.Anbefaler ham for alle.
En klar meget som fastlege
Lege: Navnit Singh Rattan SkrevetTotalinntrykket er svært bra. Fra du kommer til du går. Du blir ønsket velkommen med et smil. Det er lett å føle at han bryr seg. Dette er din time! Rattan er godt forberedt, åpen, er en god lytter og kommuniserer svært godt.
Som pasient, har også jeg ansvar for legebesøket. Jeg må også forberede meg! Det må alle pasienter gjøre.
Jeg føler likeverd mellom oss selv om det er han som har kompetansen. Respekten er gjensidig.
Jeg stoler 100 prosent på hans vurderinger, han er trygg og inngir tillit. Rattan er ambisiøs på mine vegne og vil ha gode resultater. Han er sjølsagt ambisiøs på egne vegne, også. Håper kan blir her lenge! Legetime hos Rattan er en fornøyelse!
Trygg og dyktig
Lege: Navnit Singh Rattan SkrevetKan virkelig anbefales som fastlege. Tar seg tid til deg og gir seg ikke før problemet er løst. Lytter og gir virkelig ett inntrykk av trygghet og god kunnskap. Veldig flink med tanke på ADHD.