Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Oasen legesenter DA
Sorgens dag når Thue går av med pensjon
Lege: Geir Thue SkrevetSvært tilgjengelig ved behov. Rask respons på helse norge. Har alltid strekt seg langt for å ivareta meg og mine behov.
Kunnskapsrik og tålmodig. Fremstår trygg og tar psykisk helse på alvor (noe mange, spesielt eldre leger, burde lære av)
Dårlig pasient behandling
Lege: Lars Ingve Sømme Vigdel SkrevetEtter å ha vært syk flere dager så ringe jeg inn og fikk en time for å få sykemelding.
Etter å møte opp og forklare at jeg har vært syk i flere dager med lite søvn, hodepine, kvalme og var generelt nedsatt.
Svaret hans var at siden jeg var i ferie så kunne jeg bruke dagen på å sove og hvile. Eventuelt så kunne jeg dra til legevakten for å få en sykemelding der. for han ga dette kun ut ved seriøse tilfeller som å amputere en fot.
Jeg er hjemme med 1 barn så jeg får ikke hvile noe særlig på dagen. Etter hva jeg leser om reglene angående ferie og sykemelding så er hans utsagn og avgjørelse absolutt ikke i tråd med dette.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Geir Thue SkrevetEn klok og hjertevarm fastlege med høy kompetanse. Jeg har alltid følt meg sett og ivaretatt på timene. Han har tatt helsen min på alvor i alle år. God effekt av behandlingene. Videresender kjapt til spesialist helsetjenesten ved behov. Jeg er så takknemlig for all hjelp, oppfølging og behandling jeg har fått oppigjennom de 23 årene jeg har vært så heldig å ha Thue som min og familiens fastlege. Håper det er mange år før an går av med pensjon.
Ovenfra og ned holdning
Lege: Åse Teigland SkrevetIkke min fastlege(heldigvis) men jeg kom til henne på en akuttime. Hadde hatt kraftig hoste i 6 uker, var utslitt og lite søvn. Hun var lite empatisk, heller nedlatende. Hun ga meg ikke noe hostestillende eller noenting. To dager etter jeg var hos henne, hadde jeg hostet på meg ribbebeinsbrist. Er ganske irritert på at jeg måtte bruke unødvendig mye penger på å gå privat og fordi ribbeinbristet kunne vært unngått. Anbefaler ikke denne legen.
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Helle Fjell Naterstad SkrevetFremstår som en meget motivert og dyktig lege. Er oppriktig interessert i mine problemer. Beste fastlegen jeg har hatt.