Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Oasen legesenter DA
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Geir Thue SkrevetEn klok og hjertevarm fastlege med høy kompetanse. Jeg har alltid følt meg sett og ivaretatt på timene. Han har tatt helsen min på alvor i alle år. God effekt av behandlingene. Videresender kjapt til spesialist helsetjenesten ved behov. Jeg er så takknemlig for all hjelp, oppfølging og behandling jeg har fått oppigjennom de 23 årene jeg har vært så heldig å ha Thue som min og familiens fastlege. Håper det er mange år før an går av med pensjon.
Ovenfra og ned holdning
Lege: Åse Teigland SkrevetIkke min fastlege(heldigvis) men jeg kom til henne på en akuttime. Hadde hatt kraftig hoste i 6 uker, var utslitt og lite søvn. Hun var lite empatisk, heller nedlatende. Hun ga meg ikke noe hostestillende eller noenting. To dager etter jeg var hos henne, hadde jeg hostet på meg ribbebeinsbrist. Er ganske irritert på at jeg måtte bruke unødvendig mye penger på å gå privat og fordi ribbeinbristet kunne vært unngått. Anbefaler ikke denne legen.
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Helle Fjell Naterstad SkrevetFremstår som en meget motivert og dyktig lege. Er oppriktig interessert i mine problemer. Beste fastlegen jeg har hatt.
Interessert og lyttende
Lege: Helle Fjell Naterstad SkrevetOpplever denne legen som lyttende, interessert og kunnskapsrik. Har kun hatt gode opplevelser. Føler meg alltid godt ivaretatt på dette legesenteret.
Dyktig og trygg
Lege: Helle Fjell Naterstad SkrevetKunnskapsrik og lyttende, veldig betryggende lege å komme til som tar den tiden som trengs for å hjelpe. Veldig fornøyd :D