Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Oasen legesenter DA
Avvisende
Lege: Åse Teigland SkrevetVirker som at hun er veldig usikker på seg selv og i jobben.
Hun er ikke behjelpelig og jeg føler ikke hun er interessert i å lytte.
Hun henviser heller ikke videre til noen som kan hjelpe dersom hun ikke vet hva hun skal gjøre. Dette har jeg opplevd hver gang jeg har vært der.
Ekstremt skuffet, når jeg kommer dit med noe som er så veldig plagsomt for meg og hun ikke prøver engang.
Gradvis mindre tillitskapende
Lege: Geir Thue SkrevetLegen kan virke trygg ved et møte, men bør bli bedre på tydelighet for å skape ro og tillit hos pasienten. Tilsynelatende trygghet er ikke det samme som reell trygghet når det gjelder medisinsk veiledning.
Meget dyktig og flink lege
Lege: Simen Ringdal Storetvedt SkrevetEn veldig god lege som lytter og ser deg som person. Går i dybden, og er opptatt av å finne ut hva som feiler deg. Ingen «lettvinte» løsninger!
Nøye, lyttende
Lege: Lars Ingve Sømme Vigdel SkrevetVeldig flink fastlege! Lytter, leser seg opp. Bryr seg. Jeg føler meg trygg. Hardt arbeidende. Ringer gjerne på kveldstid.
Tafatt og mangler oversikt
Lege: Simen Ringdal Storetvedt SkrevetJeg opplever at det føles som å komme til ham for første gang hver gang. Det er lite kontinuitet i behandlingen. Han husker lite av hva vi har snakket om tidligere. Tar tydeligvis dårlige notater også, for dem er det ikke stort mye hjelp i når hukommelsen ikke strekker til.
Føler meg ikke tatt på alvor.