Oasen legesenter DA

Folke Bernadottesvei 52 5147 Fyllingsdalen

Siste vurderinger av behandlere ved Oasen legesenter DA

Meget erfaren lege

Lege: Geir Thue Skrevet

Skulle på fjellet for å kjøre alpint. Oppsøkte Legevakten i Loddefjord for å sjekke det jeg trodde var en begynnende virussykdom/alvorlig forkjølelse (betente lunger). Traff en meget erfaren lege som lyttet og sjekket blod, temp, trykk osv. "Vi må ta en EKG", sa legen. Jeg skjønte lite av det. Men som han sa; "Du har ingen hoste og ingen feber, og blodprøven indikerer ingen betennelse". Legen henviste meg umiddelbart til Haukeland sykehus med mistanke om hjerteinfarkt. Ble operert neste dag (utblokking), og er nå frisk og fin. Geir Thue reddet meg fra å få et alvorlig hjerteinfarkt. Takker og bukker :-)

Tålmodig, omtenksom og kunnskapsrik

Lege: Geir Thue Skrevet

Thue har nå vært min fastlege i 6 år. Han er enormt kunnskapsrik, og flink å forklare og snakke på en måte som man enkelt forstår.
Han utstråler trygghet og varme, og du kan alltid være trygg på at du har fått den beste behandling når du går derifra. Han er full av empati og gjør at man føler seg ivaretatt, og man blir alltid tatt på alvor. Alt i alt kan jeg med trygghet anbefale han til alle jeg kjenner.

Missfornøyd.

Lege: Birgitte Fos Lundekvam Skrevet

Veldig snill og grei. Jeg har erfart flere ganger at andre personer rundt meg i dagliglivet (som ikke er leger) må diagnostisere meg før jeg kan be om den rette medisinen. Ventetiden er på over en mnd for legetime, å få akutt time på Oasen Legesenter er nærmest umulig.

Anbefales sterkt om du bare skal ha noe medisin. Men om du ikke er glad i å gå til legen anbefaler jeg ikke henne. Du møter en del motgang ved akutt time bestilling og ekstremt lang ventetid ved vanlig bestilling.

Ikke fornøyd

Lege: Birgitte Fos Lundekvam Skrevet

Det tar lang tid å få time hos dr. Lundekvam, ofte opp til en måneds ventetid. Når man først kommer, må man vente lenge, som oftest over 30 min før man kommer inn. Den opplevelsen jeg har hatt, er at hun da vil ha deg ut igjen så fort som mulig. Har aldri hatt noen positive opplevelser hos denne legen. Hun er smilende og hyggelig, men non-verbalt uttrykker hun at hun har dårlig tid, og at problemene man kommer med ikke er viktige i det hele tatt.

En meget hyggelig kompetent lege

Lege: Geir Thue Skrevet

Jeg har hatt Dr. Geir Thue som fastlege siden jeg var barn. Han har alltid opptrådt profesjonelt, hyggelig, kunnskapsrik og imøtekommende.
Det har vært en styrke for meg og alltid kunne hatt et kontaktpunkt i helsesektoren jeg har kunne stolt på.