Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Grefsen Legegruppe
En utmerket lege
Lege: Norbo Tenzin SkrevetFøler meg svært godt ivaretatt av Norbo. Han er kunnskapsrik, løsningsorientert og nøye. Vi kommuniserer også veldig godt.
Feilfri lege
Lege: Norbo Tenzin SkrevetBlir tatt på alvor, da han er seriøs og flink til å lytte. I tillegg er han veldig vennlig og hyggelig. Rett og slett en virkelig god, kunnskapsrik og nøye lege! Føles også som han tar seg god tid til meg uansett om han har dårlig tid eller ikke.
Imøtekommende og hyggelig lege med mye kunnskap
Lege: Norbo Tenzin SkrevetHar vært veldig fornøyd med å ha han som lege og har følt meg ivaretatt. Han tar seg god tid og er god til å lytte. Han er ærlig og trygg og finner gode løsninger i kommunikasjon med pasient. Nå må jeg bytte lege fordi jeg har flyttet og synes det er veldig synd.
Kjemper for pasientene sine
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetHar hatt Elisabeth som fastlege til meg og barna mine i 10 år, og er lei for at jeg måtte bytte på grunn av flytting. Hun fremstår som veldig effektiv, kan kanskje oppleves litt skarp for noen, men opplever at hun har en stor varme for pasientene sine i bunnen. Hun har tatt mine behov som pasient veldig på alvor og virkelig stått på for å kjempe mine "saker" i systemet met det som trengs av henvisninger, attester m.m. Det går også raskt å få time, og hun svarer på e-konsultasjoner og reseptfornyelser innen få timer. Kunne ikke vært mer fornøyd.
Trygg, kunnskapsrik lyttende
Lege: Norbo Tenzin SkrevetLytter og har forståelse for pasientens ståsted. Veldig høyt kunnskapsnivå som han er god til å formidle. Føler meg avslappet og trygg. Blir tatt på alvor og får riktig behandling.