Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Grefsen Legegruppe
Styr unna
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetHun hørte ikke meg som pasient når jeg var på mitt mest sårbare (depresjon) hun var kald og ga uttrykk for at hun ikke trodde på meg. Følte hun stresset fryktelig med tid. Hun gjorde meg bare sykere. Opplevde henne som kald lege, med null empati. Enig med de som skriver ovenfra og ned holding
Trygg og løsningsorientert
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetElisabeth har fulgt meg tett opp gjennom ti år og er den beste fastlegen jeg har vært i kontakt med. Hun er direkte, løsningsorientert og kunnskapsrik, samtidig som hun er oppdatert på journalen og situasjonen til enhver tid. Føler meg alltid lyttet til og godt ivaretatt.
Nøye og dyktig
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetDr. Rud er svært kompetent og nøye. Hun er effektiv, og bryr seg om sine pasienter- men er ikke «dullete». Hun oppleves som veldig samvittighetsfull og følger opp.
Tillitsvekkende og empatisk
Lege: Norbo Tenzin SkrevetNorbo er en lyttende og forståelsesfull lege. Jeg opplever det alltid trygt å komme til han med mine plager. Han tar seg tid til å høre og vurdere, og har opplevd at han gir gode råd. Jeg kan anbefale han på det varmeste.
Til nå min beste fastlege
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetJeg er der ikke så ofte, men de gangene jeg er til konsultasjon, så får jeg strålende oppfølging.
Hun er nysgjerrig, flink og setter i gang alle prosesser som jeg kan forvente. Jeg opplever hun som faglig flink. Jeg liker at hun er litt kjapp i replikkene og har gode sosiale ferdigheter og ikke minst humor (der det passer seg).