Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS
Anbefales ikke
Lege: Michael Holm SkrevetBa om en sykemelding grunnet dårlig rygg. «Lege» avslo med begrunnelsen at man må foreta en fysisk undersøkelse. Kanskje han bør sette seg inn i norsk lovverk før han praktiserer her til lands. Har i ettertid fått både regning og betalingspåminnelse for legebesøk. Eg har hverken fått en e-konsultasjon eller tilbud på videokonsultasjon. På dette tidspunktet var jeg i utlandet utenfor EØS. Ifølge Folketrygdloven paragraf 8-7 har en lege mulighet å gi en kortere sykemelding selv uten undersøkelse. Dette unntaket er aktuelt nå det ikke er ledig time eller når pasienten ikke kan komme til legekontoret. Jeg har ikke bedt «legen» min om noe annet.
Kan bare anbefale å ikke bruke Cort Phil Helsesenter og denne «legen»
Tar ikke pasientene alvorlig
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetHar stått uten fastlege i et år fra jeg kom tilbake fra Sandefjord, da ville han ikke skrive ut mine faste medisiner og svarer aldri på ekonsultasjon eller resept forespørsel. Livet mitt er no isolert hjemme.første møte med han var at dette var for rus pasienter, det er ikke jeg. Verste lege jeg har møtt
Dårlig pasientbehandling
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetKontorpersonellet og sykepleierne er utrolig hyggelige og hjelpsomme. Det samme kan ikke sier om denne legen. Nedlatende og ubehagelig lege som burde tatt minst 10 kurs i hvordan å behandle pasienter.
Trygg
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetFantastisk lege, flink på alle måter. Alltid hjelpsom og hyggelig.
Kommer til en lege og et legesenter med god kunnskap og vennlighet.
Kan anbefales!
Best
Lege: Irfan Sharif Shakoori SkrevetIfran er den beste legen jeg har hatt. God til å lytte, morsom, utrolig seriøs i jobben. Får full pott fra meg