Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS
Tar ikke pasientene alvorlig
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetHar stått uten fastlege i et år fra jeg kom tilbake fra Sandefjord, da ville han ikke skrive ut mine faste medisiner og svarer aldri på ekonsultasjon eller resept forespørsel. Livet mitt er no isolert hjemme.første møte med han var at dette var for rus pasienter, det er ikke jeg. Verste lege jeg har møtt
Ikkje bra
Lege: Tone Lilleskare Sanyang SkrevetTone var ein fantastisk lege det første året eg gikk på dette legekontoret. Siden har det vore umuleg å få time hos ho.
Vikarlegane som eg har møtt på har vore veldig ulikt kaliber på.
Ei av dei sende eg klage på - og denne blei fulgt opp av Legeforeningen/Rådet for legeetikk. Etter det fekk eg bedre oppfølging og grundigare behandling. Men det skal jo ikkje være nødvendig å måtte ta det steget. No ser eg at kontoret brått har endra adresse (og navn forsåvidt) utan at det er sendt ut noko informasjon om dette til meg. Det er jo ganske artig.
Eg har for LENGST satt meg på venteliste for å få ny fastlege. Synd - da Tone virkelig er ein dyktig og svært empatisk lege. Men ho er ikkje å sjå. Eg fekk lov å bestille EIN time hjå ho i sommar ein gong- og fekk då ein melding kort tid før avtalen om at den måtte avlysast. Eg har også opplevd å bestille time for konkrete blodprøver - stilt opp til time - for så å få beskjed om at daglige medisiner IKKJE måtte tas på forhånd av prøvetaking. Kva med å informere om dette før man kjem til time, når dei har informasjon om kva timen gjeld?? Måtte gå uten prøve og komme tilbake en dag seinare. Gøy - når ein bur femti min unna. Anbefaler å velge eit anna kontor!
Dårlig pasientbehandling
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetKontorpersonellet og sykepleierne er utrolig hyggelige og hjelpsomme. Det samme kan ikke sier om denne legen. Nedlatende og ubehagelig lege som burde tatt minst 10 kurs i hvordan å behandle pasienter.
Rot og uoversiktlig
Lege: Tone Lilleskare Sanyang SkrevetDette fastlege kontoret har vært preget av rot og uoversiktlig kommunikasjon og tilgjengelighet. Virksomheten er flyttet til ny adresse uten at pasientene er informert. På det nye legesenteret har ingen sett noe til fastlege Tone L S. Driften på det gamle kontoret har i årevis bestått av vikarer, dessverre flere som avslører manglende kjennskap til norske helsesystemer og rutiner. Dette ser ut til å videreføres på det nye Corte Piil helsesenter, som tilsynelatende er neste adresse, noe pasientene må finne ut selv. Her er det enda en vikar i legestolen til Tone L S. Pasientsky appen, den oppgitte kommunikadjonsplattformen, fungerer ikke, leverer ikke ønsket tjenester, og er ikke oppdatert om at kontoret er flyttet. Svært kritikkverdig det hele, og sannsynligvis ikke etter gjeldende regler og forskrifter, i tillegg pinlig for Cort Piil helsesenter .
Trygg
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetFantastisk lege, flink på alle måter. Alltid hjelpsom og hyggelig.
Kommer til en lege og et legesenter med god kunnskap og vennlighet.
Kan anbefales!