Cort Piil Helsesenter AS

Strandgaten 221 5005 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS

Hyggelig og profesjonell

Lege: Tone Lilleskare Sanyang Skrevet

Veldig fornøyd med Tone som lege, hun tar meg på alvor, bruker tid med meg og gir meg den medisinske oppfølgningen jeg trenger. Måtte flytte fra Bergen, og da var det trist å bytte fastlege! Eneste negative med legekontoret er at det tar så laang tid å få tak i dem på tlf...

Den Hippokratiske ed?

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Folk som mangler empati skulle ikke utdanne seg som lege. Dette gjelder Dr. Carl Fredrik Dalaker som bare er opptatt med det han hadde lest i bøkene sine og ikke viser noe medmenneskelig forståelse for syke folk som søker hjelp hos ham. Arrogant, ikke lytter til deg og tar ingen hensyn. Beskytter systemet, istedet for å beskytte de syke og svake. Maktmisbruk. Den Hippokratiske ed, hørt om den? Aldri mer, Dr. Dalaker, takk. Legen bare på papir. (for de sensitive: dette er ingen personangrep, men en sterkere forsøk om konstruktiv kritikk basert på en veldig dårlig personlig erfaring).

Gikk ut skuffet og fikk ikke hjelp jeg trengte

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Veldig uhøflig lege , han nektet å gi meg blå resept på en krem som hjelper mot utslett på bryste , mente at jeg har ikke exem . Heldigvis hadde jeg exem på hendene så har jeg fått den til slutt.Jeg har brukt kremen over 1 år fra en annen lege og den hjalp. Når jeg spurte om hjelp med tidlige trauma sa han at jeg må finne legen på egen hånd fordi det kjempe lang ventetid og det må jeg betale selv siden det handler om fortiden . Følte meg som jeg nesten lyger om alt . Veldig lite behjelpelig lege ;(

Omsorgsfull lege

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

En lege som lytter, stiller spørsmål og bryr seg om pasientene. En lege du føler deg trygg på. Anbefales!

Selvopptatt

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Legen er mer opptatt av sitt eget enn å vurdere pasienten.Da blir det feilvurderinger. Han snakker fremfor å lytte.