Cort Piil Helsesenter AS

Strandgaten 221 5005 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS

Super fastlege.

Lege: Tone Lilleskare Sanyang Skrevet

Tone er en fantastisk fastlege. Jeg byttet fra Eva Lindseth til Tone,og det er det smarteste jeg har gjort. Lett å få time,veldig god kommunikasjon.Dyktige sykepleiere på kontoret også. Jeg er snart 60, og har brukt legesenteret i årevis. Takk for at du er den du er!😊Hilsen😊🌻🌺

Godt førsteinntrykk

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Jeg fikk komme rask til for utredning. Carl Fredrik Dalaker gjorde en grundig undersøkelse og ga god informasjon. Han gjorde et godt førsteinntrykk.

Fin fyr

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Har hatt han I 9 år. 6år vekke på reise og mye vikarer. Virka kanskje litt daff og stressa når han kom tilbake, men tror og føler han vil mitt sitt beste. Gikk fra å ikke like han noe særlig til å virkelig få sansen for ham. Han e jo berre ett menneske på lik linje som alle oss andre så om du ska til han, så mener jeg du ikke har noe å bekymre deg over.

Fraværende fastlege

Lege: Tone Lilleskare Sanyang Skrevet

Tone er helt sikkert en god lege. Problemet er at hun aldri er der og bruker vikarer veldig ofte. I løpet av de årene hun har vært min fastlege har jeg sett og snakket med henne 3-4 ganger. Hva gjelder kommunikasjon med fastlegen så opplever jeg dette som svært vanskelig. Ringer man hovednummeret til legekontoret er det noen (ikke alle) sure damer som sitter der og nærmest kjefter dersom man ikke bruker Pasientsky. Hva gjelder skriftlig kommunikasjon med fastlege og hennes vikarer er dette nærmest ikke eksisterende. Dialog i Pasientsky blir avsluttet (uten mulighet til å svare) og det gis beskjed om å bestille time dersom det er behov for spørsmål. Så da skal man betale egenandel for å stille spørsmål. Dårlig oppfølging etter henvisninger til eksempelvis Aleris. Får ingen beskjed dersom man ikke purrer.

Skjemmende arrdannelser etter fjerning av føflekk

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

To ganger på fem år har jeg faktisk møtt Carl Fredrik Dalaker, da det ellers har vært vikar eller annen lege tilstede.
Siste gangen jeg var hos Carl Fredrik viste jeg han to føflekker, og siden jeg har malignt melanom i slekten kom vi frem til å fjerne disse.
Operasjonen gikk helt fint, problemet startet når vi to uker seinere skulle fjerne tråden fra suturen. Det ene arret hadde ikke leget sammen i det heletatt, sitter i dag med en arrdannelse på 2,5 cm x 3 cm ser ut som et øye på en meget synlig plass. Det andre arret ser ok ut, men har blitt betent tre ganger det seneste året.

Jeg har skiftet fastlege, og har planlagt at utbedre min arrdannelse hos plastikk kirurg.