Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS
Elendig pasienthåndtering!
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetJeg byttet lege ganske fort etter å ha forsøkt å ha Dalaker som fastlege. Jeg opplevde han som lite interssert i å lytte til hva jeg ønsket hjelp med, og som heller direkte ufin i sine utsagn og uttrykk, noe som gjorde legebesøket til en svært ubehagelig situasjon for meg som pasient.
Jeg opplevde også legekontoret som svært lite serviceinnstilte. Det var vanskelig å komme igjennom på telefon, ventetiden ved legekontoret var ekstremt lang, og det var ikke orden i timebestillinger. Personalet i innskrivningsluken var også av det lite imøtekommende slaget. Et smil hadde gjort seg.
Tillitsfull og hyggelig
Lege: Irfan Sharif Shakoori SkrevetVeldig hyggelig og har godt humør og god humor. Snakker godt norsk, men har litt problemer med å skjønne alt, så da må jeg spørre. Det tar han med godt humør.
Arrogant
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetDe gangene jeg har vært hos Dalaker har jeg sittet igjen med en følelse av å ikke bli tatt seriøst, han er lite opptatt av å høre på hva pasienten sier, og mer opptatt av å høre sin egen stemme. Han har også en uvane med å ordlegge seg lite fintfølende, noe som blir en ekstra belastning når man i utgangspunktet er i en "utsatt posisjon". For eksempel dro han en, etter min mening, svært upassende spøk om mitt sexliv på 6 ukers kontroll etter fødsel. Jeg forventer en langt høyere grad av profesjonalitet hos en lege!
Har et veldig godt inntrykk av denne legen
Lege: Irfan Sharif Shakoori SkrevetHar nettopp fått ham til fastlege. Han er lyttende, hyggelig og uformell, noe jeg setter stor pris på! Han har et meget godt humør, noe som smitter! En lege man kan stole på tror jeg!
Humoristisk og uformell..
Lege: Irfan Sharif Shakoori SkrevetIrfan har en befriende mangel på legearroganse. Han virker faglig dyktig og er grundig og lyttende. Dessuten har han et humør som i seg selv kan lege det meste !