Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestbytorget legesenter
Lege uten tid?
Lege: Stine Bjørdal Garshol SkrevetJeg løper ikke ned legekontoret, og har ikke vært hos fastlegen etter at jeg ble "tvangsflyttet" hit for noen år siden. Da en akuttsituasjon med sterke smerter oppsto, henviste legekontoret til at jeg kunne få time om 4 uker.
En privat klinikk fant raskt ut av problematikken, og ditto behandling gjorde at jeg slapp sykefravær.
Nei, her må nok service-holdningen opp. Jeg bytter fastlege. N.
Han er den beste legen jeg har noensinne hatt. Håper han blir lenge i Vestby.
Lege: Trygve Garshol SkrevetLytter,hjelper,tror på meg. Han gjør alltid sitt beste for pasienene sine.
Kjempe flott lege :)
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetJeg opplever at han til tider er litt forsinka men det er nok sikkert fordi han har så mange pasienter. Jeg har bare godt og si om han i forhold til det som gjelder meg og mitt, og jeg har fått den hjelpen jeg trenger fra han og jeg har blitt både sett og hørt..
Kan virke positiv og bra, men han overrasket meg veldig over tid:
Lege: Trygve Garshol SkrevetOg tro meg det var ingen god opplevelse, men det er deres valg. Personlig orker jeg ikke mer og jeg bytter derfor lege. Det var heller ikke noe annet alternativ for min del. Synd jeg ikke kan seie meg enig med dere som er fornøyd men det kan jeg ikke.
Godkjent.
Lege: Trygve Garshol SkrevetTrygve er meget god på å ta seg tid med pasienten, viser interesse og hører deg ut uten den "jeg trenger ikke høre dine forslag" arrogante holdningen mange leger har.
Virker noe uerfaren på enkelte områder. Alt i alt kunne jeg ikke tenkt meg en annen lege, leger som tar seg tid og ikke stresser deg ut av kontoret er sjelden vare i disse dager.
Kontorpersonalet kan derimot kan du få billig av meg, mer en en gang jeg har opplevd en uforskammet holdning både i skranken og over telefon.