Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestbytorget legesenter
FOR EN LEGE!!!
Lege: Trygve Garshol SkrevetDette er legen for deg som ønsker en lege som lytter til deg, og går grundig til verks for å finne ut hva som feiler deg. En lege som er full av empati, og henviser videre hvis han ikke finner ut av årsaken. Beste legen jeg har hatt, og har vært god støtte i en vanskelig tid. Dette er en lege man har full tillit til... Personalet på kontoret er meget imøtekommende, og blide og hjelper deg alltid. Kort telefontid, men noe ventetid på venterommet. Har vært flott å ha Trygve som fastlege og er veldig glad for måten mine barn har blitt fulgt opp på når de har vært syke. Overskriften er et sitat fra en venninde etter første legetime hos Garshol... FOR EN LEGE...
Ikke en lege å anbefale
Lege: Stine Bjørdal Garshol SkrevetJeg er aldri hos noen "fast"lege. Er hos forskjellige hver gang.Har møtt opp til time for å så bli stilt de samme spørsmålene. Er alltid lang ventetid og selv om du har ventet godt over en halv time og ikke har mulighet til å vente lenger må man forsatt betale. Har aldri fått svar på noen prøver som har blitt tatt. Når man ringer å spørr føler man seg bare til bry. Spørr man om noe annet enn det man har bestilt time til får man beskjed om å bestille ny legetime.Hadde det vært et ledig legekontor i nærheten hadde jeg byttet.
En hyggelig og flink lege.
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetJeg er veldig fornøyd med fastlegen. Har hatt Skaatan som fastlege i flere år,og jeg er veldig fornøyd. Han er flink til å lytte, og han gjør virkelig en god jobb. Han er også veldig flink til å følge opp meg som pasient. Han er alltid blid og hyggelig.
En faglig dyktig lege.
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetJeg og flere familiemedlemmer har hatt Skaatan som fastlege i flere år og er alle godt fornøyd. Jeg opplever ham som faglig sterk og grundig. Han henviser raskt videre når det er nødvendig.
Han er kanskje ikke så sterk på "small talk" og kan virke litt sjenert.
Selv har jeg blitt godt ivaretatt som pasient hos Skaatan.
Trygve tar oss på alvor
Lege: Trygve Garshol SkrevetHele familien har Trygve, og han er like flink til å ivareta store som små. Han tar seg god tid til oss når vi er der, og det er kanskje årsaken til ventetiden på venterommet. Han er grundig og søker kompetanse hos andre leger når det er nødvendig. Legesekretærene er alltid imøtekommende, men taushetsplikten kan bli vanskelig å ivareta når de er plassert midt i lokalet uten vegger rundt seg på alle kanter. Det bør forbedres.