Legesenteret Mariero

Langflåtv 38 4017 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Legesenteret Mariero

Dyktig og omsorgsfull lege

Lege: Tore Hjortland Skrevet

Veldig fornøyd med Tore, han lytter og tar seg tid til det du lurer på. Han henviser til ekspert dersom han er usikker, noe jeg syntes er betryggende.

Den Beste legen jeg har hatt !

Lege: Karen Christensen Skrevet

Det er beste legen i heile Stavanger . Bruke så mye tid på deg du trenger . Dyktige , tålmodig , stor peiling . Anbefale til alle !

Kunnskapsrik og omsorgsfull

Lege: Karen Christensen Skrevet

Jeg fant Dr. Christensen kunnskapsrik, lett å snakke med og hjelpsom. Hun lytter deg virkelig, og jeg føler meg alltid at hun bryr seg om hvordan pasienten har det. Kunnskapsrik, omsorgsfull og høflig - en gull kombinasjon!

Oversett!

Lege: Tore Hjortland Skrevet

Fikk min første fastlege på Vestlandet i 2011. Ble totalt oversett og alt jeg sa ble bagatellisert. Fikk beskjed om at psykolog var bortkastet penger og tid, fordi det ikke ville fungere.
Anbefales ikke!

En fantastisk lege

Lege: Karen Christensen Skrevet

Jeg har vært pasient hos Karen i rundt 3 år, og føler meg både ivaretatt og hørt. Dette gjelder generelt, men også særlig den siste tiden da jeg er gravid i 6. måned med de bekymringer og plager som medfølger. Hun er enkel å snakke med, tar det jeg sier på alvor, og gir god oppfølgning. Hun er tidvis utilgjengelig når jeg kunne ønsket meg time, men hun er alltid ledig noen dager senere så jeg opplever det aldri som et problem.