Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legesenteret Mariero
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Magne Sigbjørn Økland SkrevetHar hatt Magne Ø. som fastlege i over 20 år. Han møter meg alltid med forståelse, lytter og ser/ diskuterer løsninger sammen med meg. Opplever ham som veldig kompetent og kunnskapsrik, og hjelpsom på både somatiske- såvel som psykiske problemstillinger. Føler meg veldig godt ivaretatt av ham som fastlege, og takknemlig jeg har ham.
Legger til angående resepsjon/legesekretærer: Alltid positive, blide og hjelpsomme. Det være både på telefon, samt ved konsultasjon. De følger opp å ringer deg hvis det er behov for det.
Kunskapsrik og grundig
Lege: Tore Hjortland SkrevetEn lege som får meg til å forstå at det er jeg som
pasient kan gjøre mye for egen helse i kombinasjon
med medikamenter.
Dyktig lege
Lege: Lisbeth Økland SkrevetLegen er alltid lydhør og oppmerksom. Tar alle spørsmål alvorlig. Er hun i tvil blir jeg sendt videre til kontroll. Som fastlege opplever jeg at hun følger meg godt opp.
Trygg og sikker
Lege: Lisbeth Økland SkrevetHar vært min og min sønns fastlege i mange år, bare positive opplevelser.
Hun er engasjert og har alltid en god måte å få en til å føle seg vel og velkommen.
Arrogant og vanskelig å snakke med.
Lege: Magne Sigbjørn Økland SkrevetLegen «ser» ikke hele situasjonen. Han er ingen lege du kan snakke med. Han er meget arrogant og tar betalt for absolutt alt ( bestiller du time for en ting og nevner en annen ting blir det ekstra dyrt). Legesekretærene er hyggelige men det er tungvindt drevet kontor. Ingen mail kommunikasjon, sms eller tlf. Alt må du inn på konsultasjon for ( sikkert for å tjene penger). Styr unna.