Legesenteret Mariero

Langflåtv 38 4017 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Legesenteret Mariero

Engasjert og kompetent lege

Lege: Lisbeth Økland Skrevet

Jeg har hatt Lisbeth som fastlege i over 20 år. Hun er engasjert og veldig kompetent. Selv om jeg har flyttet fra Stavanger og må kjøre 2.5 time en vei har jeg valgt å beholde henne som fastlege. Det blir dessverre noe ventetid når så mange vil ha en slik lege.

Unnvikende og passiv

Lege: Tore Hjortland Skrevet

Som behandler virker han unnvikende og litt for korttenkt i sine vurderinger: Før og etter at jeg hadde vært i spesialisthelsetjenesten ville han ikke ta stilling til noe konkret, og de underliggende problemstillingene ble bare verre over tid. Legen forholdt seg passiv til at jeg befant meg i en vedvarende akutt krisesituasjon, og stilte ikke spørsmål om hvordan jeg hadde det. Han virket i det hele tatt forutinntatt.

Veldig fornøyd

Lege: Tore Hjortland Skrevet

Tore har alltid vært en dyktig rolig støttende fastlege både til meg selv og til barnet mitt.
Han roer meg alltid ned og jeg går hjem med en god følelse pluss god plan hva jeg måtte gjøre for å bli bedre. Anbefaler!

God lege :)

Lege: Lisbeth Økland Skrevet

Lege som er til stede i møtet der og da.
Det betyr mye.

En lege kan ikke flytte fjell, ingen kan det. Det er heller ikke målet.

Kompetent og omsorgsfull lege

Lege: Tore Hjortland Skrevet

Tore Hjortland er min faste lege gjennom de siste 10 årene og fremstår som kompetent, interessert og omsorgsfull. Henviser videre hvis i tvil. Gir gode råd og ikke bare "pusher" nye medikamenter. Alltid presis på tiden (maks. 20 min å vente). Lett å få time hvis en ser to-tre uker frem i tid, og har også ledig time hvis akutt.