Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Disen Legesenter AS
Trygg,ydmyk og kunnskapsrik
Lege: Ragnhild Dybvig SkrevetFøler meg veldig ivaretatt. Hun er lyttende, henviser raskt dersom det er behov for det og gir tilbakemelding på undersøkelser/prøver enten pr telefon eller elektronisk. Tar med pasienten i drøfting av foreslåtte behandlinger. Tar seg den tid det trengs i en konsultasjon.
Tar seg god tid og tar deg på alvor
Lege: Kristoffer Langberg Lien SkrevetHar hatt Kristoffer som lege i 2-3 år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd, han tar seg god tid med pasientene og er veldig opptatt av at de har det bra psykisk også. Dersom jeg har en plage tar han prøver uten å si noe som " jeg tror det ikke er noe vits" eller "la det gå litt tid og se det an". Han kan være litt forsinket, men det er kun fordi han tar seg såpass godt av pasientene når de er innom.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tea Karoline Hillestad Walberg-Olstad SkrevetSom pasient hos Karoline blir jeg tatt seriøst, hun lytter og er svært lett å prate med! Kunnskapsrik, og absolutt en fastlege jeg ikke bytter bort.
Lyttende og imøtekommende
Lege: Kristoffer Langberg Lien SkrevetEn hyggelig og lyttende lege som tar seg tid til meg som pasient. Har flere ganger fått time på dagen. Får den hjelpen jeg trenger.
Tar seg tid og lytter
Lege: Tea Karoline Hillestad Walberg-Olstad SkrevetFin lege. Føler hun er interessert og lytter til deg. Er fornøyd både for meg selv om min datter på 9 år.