Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Romerike Legesenter DA
Ser deg ikke som pasient
Lege: Hanna Elsa Nordeide SkrevetJeg var hos henne en gang kom til henne etter att min forrige lege på den klinikken sluttet. det holdt med den ene gangen, hun bare så på pc`n sin,og fulgte ikke med på hva jeg sa i det hele tatt. Virket som hun bare var der for å skrive ut resepter, henvisninger etc. Mitt inntrykk var att hun er en utrolig dårlig lege, byttet med en gang til en annen lege på samme klinikk.
Styr unna!
Lege: Hanna Elsa Nordeide SkrevetLytter ikke, alltid veldig forsinket (minimum 15 minutter), er ikke villig til å gjøre det beste for pasienten. Har liten kontroll, og surrer veldig mye. Har ikke tilliten fra meg som pasient til at hun gjør det beste for å få meg frisk. Du som enkeltperson kan gjøre en like god jobb.
Beste legen
Lege: Hanna Elsa Nordeide SkrevetDr Hanna er verdens beste lege dette er en lege jeg aldrig kommet til å bytte fra. Makan til lege skal du lete lenge etter. Hilsen en meget fornøyd pasient.
Alltid hyggelig og blid
Lege: Jelena Lazetic-Marinkovic SkrevetHun er veldig støttende og tar deg som pasient på alvor. Hun er tydelig og forklarer veldig godt. Tar seg god tid, så en føler seg trygg på vurderingene hennes. Hun er alltid blid og imøtekommende. Kan anbefales som en god fastlege.
Svært dyktig, grundig og omsorgsfull
Lege: Jelena Lazetic-Marinkovic SkrevetAlltid smilande og blid, tek deg på alvor og nølar ikkje med å henvisa vidare ved behov. Omsorgsfull, ser heile mennesket, og er god til å forklara. Svært flink med barn óg!