Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Romerike Legesenter DA
Skrekkelig opplevelse
Lege: Hanna Elsa Nordeide SkrevetTime avlyst av lege, gjort om til tlf samtale. Får ny time, denne også avlyst, setter opp enda en time. På tredje forsøk (og to uker venting) får vi komme til legen. Når vi kommer får vi beskjed om at vi har endret timene og legen virker sur for dette, men det er jo vi som har fått timene avlyst og omgjort, ikke motsatt? Dette føles helt rart.
Førsteinntrykket er at legen ikke har interesse for jobben eller hjelpe mennesker, men mer opptatt av seg selv.
Legen ser ikke på oss, hilser ikke, oppfører seg uhøflig og arrogant. Vil ikke hjelpe, gir ingen særlig svar, vil bare argumentere. Lytter ikke, stiller ikke spørsmål. Mangler kompetanse både faglig og sosialt.
En opplevelse av både kontoret og legen som er så uprofesjonelt og smakløst at jeg blir mer syk av å tenke på det. Bytter fastlege 100%.
Aldri opplevd lignende. Hold dere unna!
Fantastisk, kunnskapsrik og empatisk
Lege: Jelena Lazetic-Marinkovic SkrevetVerdens beste fastlege!
Veldig fornøyd, hun tar seg tid til å høre og se pasientene sine. Hun sender vidre hvis det er behov. Føler meg trygg og ivaretatt. Vil også rette en stor takk til personalet i resepsjon/lab, snille og hyggelige damer! Blir alltid tatt imot med et smil
Kunnskapsrik, nøye, lyttende, trygg
Lege: Jelena Lazetic-Marinkovic SkrevetEn førsteklasses fastlege, meget dyktig og profesjonell. Lytter alltid, gir gode og raske tilbakemeldinger på prøver. Kjapp med henvisninger, og heller ikke redd for å gi personlige råd og anbefalinger.
Føler meg svært godt ivaretatt hos denne fastlegen, har aldri hatt en bedre lege. Jeg er veldig heldig og takknemlig for at Jelena er min fastlege, ønsker henne for resten av livet 🥰
Respektløs
Lege: Hanna Elsa Nordeide SkrevetHadde telefontime for å få fornyet sykmeldingen. Den skulle hun sende "samme dag". Ingen sykmelding, men faktura kom. En skam!
En fantastisk lege
Lege: Maheen Arif SkrevetJeg heter denis og er lenge hos hene jeg har i mang år psykisk probleme mahen har vart altid der git meg hjep jeg trenge og hun har forstått meg hun er følsom og en veldy diktig lege vely good jeg er veldy glad at jeg har hene anbefaler hene jeg reiser gjern fra jessheim til å for det riktig behandling