Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA
Svært seriøs god lege
Lege: Thomas Kolstad Antoniazzi SkrevetHatt han i 3 år med kompleks historik i epikrisen. Har hjulpet og følgt opp og gjort en god jobb. Er dessverre i permisjon, men vikaren er på samme nivå.. problematisk med parkering. Men bytter ikke legekontor. Svært god service av alle. CB
God Lege
Lege: Asima Nazly Janjua SkrevetAsima er min favoritt. Hun hører på hva som foregår, og er veldig løsningsorientert. Jeg føler meg alltid forstått.
Ubehagelig opplevelse
Lege: Asima Nazly Janjua SkrevetOpplevde henne som svært kritisk og kvass og lite villig til å høre etter på det jeg sa. Skapte stor mistillit og holder på å bytte lege.
Lite forståelsesfull og ikke god på å lytte
Lege: Asima Nazly Janjua SkrevetVeldig viktig at leger lytter på deg om problemene dine og får deg til å følge deg trygg. Asima er ikke god på noen av delene. Hun ønsker å få deg fortest mulig ut av kontoret og snakker selv mesteparten av tiden.
Hun har heller ikke så mye forståelse for situasjonen man er i og jeg føler meg nærmest dømt for problemene jeg har.
Ikke støttende, og avvisende
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetSom noen andre her beskriver, har legen fungert helt greit til vanlige undersøkelser og resepter.
Til disse formålene er hun flink.
Men da jeg opplevde en av de mest traumatiske hendelsene man kan oppleve i livet, fremstod legen som svært lite empatisk og hadde dårlig beslutningsevne.
Hver beslutning hun ble bedt om å ta, som var svært viktig for min situasjon, ble møtt med beslutnings-aversjon. Noen av beslutningene var enkle ting, og ville ikke hatt noen konsekvenser for noen parter, og ble allikevel motarbeidet, til tross for at det var viktig for meg.
I en situasjon som er livs-endrende, opplevde jeg ofte at hun mente jeg burde ha bestillt dobbelt-time. Kanskje ikke veldig viktig, men fremstod som helt feil fokus for meg.