Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA
Dyktig lege!
Lege: Knut-Arne Wensaas SkrevetHar hatt han som fastlege i mange år. Han er klok, dyktig, oppmerksom, empatisk og med stor omsorg for pasientene sine. Faglig sterk, oppdatert på det meste. Man blir tatt på alvor, og han henviser der det trengs. Fin å prate med. Tar seg tid. Flink også med barn. Alt i alt en veldig god lege som anbefales på det varmeste. Hyggelige sekretærer også.
Aldri blitt tatt så seriøst av en lege!
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetFørste time hos Merethe skulle jeg kun ta opp et lite problem, men ble i stedet møtt med en grundig undersøkelse av mulige underliggende problemer. Jeg har aldri blitt så godt ivaretatt av en fastlege før! Hun gikk gjennom gammel journal, stilte gode spørsmål og foreslo selv muligheter til henvisninger og andre behandlinger. Hun er veldig direkte og rett på sak, men tar deg på alvor og gjør jobben sin grundig!
Helt fantastisk!
Lege: Thomas Kolstad Antoniazzi SkrevetTrygg, tar seg god tid, lyttende og forståelsesfull! Jeg har aldri hatt en lege som tar deg så god tid. Han spør meg alltid etter timen om det er noe mer jeg trenger hjelp til. Tror heller jeg aldri har ventet på venterommet mer enn 5min. Verdens beste lege!!!
Omsorgsfull og god lege
Lege: Thomas Kolstad Antoniazzi SkrevetThomas er rolig, forklarer alltid godt hvis det er noe jeg lurer på, og er god på å betrygge en pasient med mild helseangst. Han spør alltid en ekstra gang om det er noe mer jeg trenger før jeg går, og får meg aldri til å føle meg dum for å komme til han, tvert imot alltid godt ivaretatt! Legesenteret som helhet er også svært veldrevet, får alltid rask time og personalet er hyggelige og imøtekommende.
Litt hardhendt og ikke så god på å lytte
Lege: Asima Nazly Janjua SkrevetGikk hit for min første gynekologiske undersøkelse, og det var ikke en veldig god opplevelse. Jeg følte ikke at hun lyttet så godt, og at hun var litt hardhendt. Hun ga meg ikke noe tid til å få slappet av ordentlig, og det endte opp med å gjøre ganske vondt. Jeg opplevde at hun nærmest svarte på spørsmål for meg, og "overkjørte" meg litt da jeg forsøkte å forklare mine opplevelser - det virket litt som om hun hadde "bestemt seg" for hva som var galt uten å høre på mine innspill. I en såpass sårbar situasjon skulle jeg ønske det ble gjort litt mer for å trygge meg, og få meg til å føle meg mer komfortabel. Endte opp med å gå derfra med en ekkel følelse.
Det skal likevel sies at jeg stoler på hennes medisinske vurdering, og jeg tror at hun foretok en ordentlig undersøkelse.