Om vurderingeneSiste vurderinger av Dr. Willumsens Kvinneklinikk
Veldig flink og hyggelig dame
Lege: Nina Willumsen SkrevetNina har vært min gynekolog i 15-20 år, og sist jeg var der var hun helt fantastisk. Så derfor får hun en anmeldelse fra meg også. Hun lytter, er forståelsesfull og gir meg gode tips som ikke fastlegen har klart å komme med. Hun følger meg godt opp med mine plager synes jeg. Hun tok meg godt imot til tross for at jeg sendte en sinnamail, da de klarte å avlyse timen min 2 ganger på 4 mnd. Det var fordi hun selv var sykemeldt. Jeg blei veldig irritert på dette, det er eneste jeg har hatt å klage på.
Litt kjip opplevelse
Lege: Nina Willumsen SkrevetVentet i nesten en time før jeg fikk komme inn. Da jeg først ble satt i stolen opplevde jeg gynekologen som brå og uforsiktig, hvilket gjorde undersøkelsen ubehagelig både underveis og i etterkant. Fikk heller ikke noen informasjon før hun gjorde ting. I tillegg til dette opplevde jeg «usensitivitet» i kommunikasjonen i en allerede sårbar situasjon
Flink og hyggelig
Lege: Nina Willumsen SkrevetVært pasient hos Willumsen i flere år. Veldig fornøyd. Hun er kunnskapsrik, oppdatert og interessert i pasienten.Håper hun vil fortsette i jobben i mange år til!
Kommersielt
Lege: Nina Willumsen SkrevetAlt for kommersielt . Hun har aldri tid til pasienten. Hun prøver å selge andre tjenester som hun er spesialisert for.
Fantastisk opplevelse
Lege: Nina Willumsen SkrevetEn mer kyndig gynekolog tror jeg man skal lete lenge etter.
Både på det faglige og på det personlige plan.
Jeg har ekstremt store problemer med å oppsøke gynekolog, men denne gangen hadde jeg ikke noe valg.
Og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg helt tilfeldigvis kom til Nina Willumsen.
Særdeles kunnskapsrik, forsiktig, rolig og omtenksom.
I den grad man kan anbefale en gynekolog, anbefaler jeg Nina og de andre på klinikken hennes av hele mitt hjerte.