Om vurderingeneSiste vurderinger av Dr. Willumsens Kvinneklinikk
Trygg og behagelig
Lege: Nina Willumsen SkrevetUtrolig god kompetanse om vestibulitt og vaginisme, i tillegg PCOS. Man føler seg trygg under undersøkelse og samtale. Hun lytter til deg og er veldig støttende. I forhold til PCOS så er hun veldig på dietter og er alltid en ny hun anbefaler, kan bli litt slitsomt.
Bryr seg om deg
Lege: Nina Willumsen SkrevetNina Willumsen er utrolig hyggelig og viser ordentlig at hun bryr seg om helsen din. Hun har god kunnskap om både behandling og medisin innenfor problemområdene dine, og gjør sitt ytterste for å hjelpe deg. Er lang ventetid på timer men det er 100% verdt det.
Trygg og erfaren dame.
Lege: Nina Willumsen SkrevetTrygg dame, behagelig vesen. God informasjon gjennom hele undersøkelsen.
Følte meg sett og hørt. Anbefales.
Setter ikke mine bein der igjen
Lege: Nina Willumsen SkrevetEtter 45 min. forsinkelse, utskjelling om noe som ikke hadde noe med behandlingen å gjøre og beskjed om at hun vurderte nekte å behandle meg gjorde at jeg gikk derfra, uten undersøkelsen. Aldri opplevd maken og i mine øyne er det snakk om å tråkke på noen når de er som mest sårbare.
Ingen stjerner fra meg.
Blandede følelser
Lege: Nina Willumsen SkrevetTidligere år vært fornøyd. siste gangen var ikke god på noen måte. Stresset, dårlig tid og kjeftet (halvt minutt i stolen i forkant.) Hadde ikke tid til mer enn ett spørsmål og ingen smørbrødliste. Jeg skulle visst hvor mange som ventet i flere måneder på venteliste for å komme til henne. Sto og Kikket på mens jeg kledde av meg tidligere har hun gjort andre ting. Overvektig grunnet sykdom. Ubehagelig. Hardhendt og smertefullt!sint og stresset.skulle gjerne dratt derfra før undersøkelsen om jeg hadde vært litt tøffere.Det var nok ingen god dag for henne, beste hadde vært å fått timen avlyst for begge parter vil jeg tro. Betaler heller mer for en lege uten tilskudd.